Wpis z mikrobloga

@sulkov: ale ten podtlenek azotu podobno ładnie pompuje, kiedyś bodajże @DamianParol wklejał tu filmik gdzie koleś mówił że nie liczy się nawet nadwyżka kaloryczna czy białko i najważniejszy jest wysoki poziom podtlenku azotu
  • Odpowiedz
@kamdz: tlenek azotu :) podtlenek jest toksyczny. Co do gości mówiących różne rzeczy - mówią to, co sprawi, że sprzedaż sponsorów będzie się zgadzała. 99% suplementacji jest najzwyczajniej w świecie zbędna. Jedynie kreta właśnie jest warta zachodu. Co do innych form niż mono - żadne badania nie wykazały lepszego działania innych form. Tyle mi wystarczy, aby nie przepłacać.

Podobnie jest z wheyem. Też ludzie kombinują jak mogą. A prawda jest
  • Odpowiedz
@kamdz Ja stosowałem energizer jako przed-treningówkę i był ok. Bardzo dobry smak. Jeśli chodzi o pobudzenie to jednak SAW mnie mocniej trzepał. Nie wiem ile tam w nim kreatyny jest, najlepiej jakbyś porównał skład do nitrobolonu II. Dziwne jest to, że energizer zawiera zarówno kofeine jak i krete. Niby mówią żeby nie łączyć tych 2 składników...
  • Odpowiedz
  • 0
@kamdz: boostery azotowe to straszne gunwo, treningu nie można dokończyć bo w połowie jest taka pompa że człowiek się ledwo rusza
  • Odpowiedz