Wpis z mikrobloga

Witajcie. Jeśli ktoś chce zarobić 15$ w #bitcoin zapraszam dalej :)

Zakładamy konto na stellar

Wykonujemy zadania (przyda się konto FB, oraz potwierdzenie recovery e mail) Jedno z zadań polega na wysłaniu 100 stellars na dowolny adres (zostaną Wam zwrócone) Nazwa mojego konta to Westert.

Potem rejestrujemy się na justcoin.com

Klikamy na deposit-stellar. Wtedy możemy skopiować destination tag oraz destination tag- możemy dzięki temu wysłać, ze strony stellar Stellary (masło maślane) na konto na justcoin..

Potem na coinbase.com zakładamy konto (chyba, że mamy adres portfela bitcoin) Wchodzimy w get bitcoin address

Następnie w withdraw > Bitcoin > Amount all >wklejcie SWÓJ adres portfea bitcoin > send and confirm

W ten sposób zarobiłem dzisiaj 15$ które wydałem na #humblebundle więc ludziom spod tego tagu pewnie też się przyda.

#rozdajo
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dziabarakus: Jak pytaj ludzi spod tagu #bitcoin lub Google dla mnie kryptowaluty to jeszcze czarna magia :)

Znam tylko sposób na zamianę stellarsów na bitcoin i przypisanie bitcoinów do portfela. Na stronie justcoin jest taka opcja, pewnie zauważyłeś. Mnie ona nie interesowałą.

justcoin wymiana
  • Odpowiedz
@Westert: hm, tutaj są jakieś zadania typu pobierz to, wypełnij Ankiete? Bo za te podstawowe 5 mam 900 monet, a kolega wyżej mówi ze to 2 dolce nie 15
  • Odpowiedz
Receive 500 stellars on us now!

And 3500 more will be sent to you soon so come back to check

Nie ma innych zadań przyślą resztę za jakiś czas.

Ja
  • Odpowiedz