Witajcie. Jeśli ktoś chce zarobić 15$ w #bitcoin zapraszam dalej :)
Zakładamy konto na stellar
Wykonujemy zadania (przyda się konto FB, oraz potwierdzenie recovery e mail) Jedno z zadań polega na wysłaniu 100 stellars na dowolny adres (zostaną Wam zwrócone) Nazwa mojego konta to Westert.
Potem rejestrujemy się na justcoin.com
Klikamy na deposit-stellar. Wtedy możemy skopiować destination tag oraz destination tag- możemy dzięki temu wysłać, ze strony stellar Stellary (masło maślane) na konto na justcoin..
Potem na coinbase.com zakładamy konto (chyba, że mamy adres portfela bitcoin) Wchodzimy w get bitcoin address
Następnie w withdraw > Bitcoin > Amount all >wklejcie SWÓJ adres portfea bitcoin > send and confirm
W ten sposób zarobiłem dzisiaj 15$ które wydałem na #humblebundle więc ludziom spod tego tagu pewnie też się przyda.
@dziabarakus: Jak pytaj ludzi spod tagu #bitcoin lub Google dla mnie kryptowaluty to jeszcze czarna magia :)
Znam tylko sposób na zamianę stellarsów na bitcoin i przypisanie bitcoinów do portfela. Na stronie justcoin jest taka opcja, pewnie zauważyłeś. Mnie ona nie interesowałą.
@Techies: @dziabarakus: @Westert: Wymieniłem 850 i wyszlo $1,83. Szału nie ma, ale może doślą resztę. Mimo wszystko dzięki @Westert. W ogóle skąd można jeszcze dostać te stellary?
Zakładamy konto na stellar
Wykonujemy zadania (przyda się konto FB, oraz potwierdzenie recovery e mail) Jedno z zadań polega na wysłaniu 100 stellars na dowolny adres (zostaną Wam zwrócone) Nazwa mojego konta to Westert.
Potem rejestrujemy się na justcoin.com
Klikamy na deposit-stellar. Wtedy możemy skopiować destination tag oraz destination tag- możemy dzięki temu wysłać, ze strony stellar Stellary (masło maślane) na konto na justcoin..
Potem na coinbase.com zakładamy konto (chyba, że mamy adres portfela bitcoin) Wchodzimy w get bitcoin address
Następnie w withdraw > Bitcoin > Amount all >wklejcie SWÓJ adres portfea bitcoin > send and confirm
W ten sposób zarobiłem dzisiaj 15$ które wydałem na #humblebundle więc ludziom spod tego tagu pewnie też się przyda.
#rozdajo
Komentarz usunięty przez autora
Znam tylko sposób na zamianę stellarsów na bitcoin i przypisanie bitcoinów do portfela. Na stronie justcoin jest taka opcja, pewnie zauważyłeś. Mnie ona nie interesowałą.
justcoin wymiana
edit: dobra mam
edit:To będzie ponad 2 dolce nie tak źle ;)
And 3500 more will be sent to you soon so come back to check
Nie ma innych zadań przyślą resztę za jakiś czas.
Ja
@Westert: @nietopies: git, mi się nie śpieszy. Ten bundle na humble słabiutki, poczkam na coś nowego.
@dziabarakus:
Czyli stawka jest taka sama, jak za 6k dostałeś 15, wychodzi 2.5 za 1k,no nic zgarniam co jest i czekam na resztę
Komentarz usunięty przez autora