Wpis z mikrobloga

Witajcie. Jeśli ktoś chce zarobić 15$ w #bitcoin zapraszam dalej :)

Zakładamy konto na stellar

Wykonujemy zadania (przyda się konto FB, oraz potwierdzenie recovery e mail) Jedno z zadań polega na wysłaniu 100 stellars na dowolny adres (zostaną Wam zwrócone) Nazwa mojego konta to Westert.

Potem rejestrujemy się na justcoin.com

Klikamy na deposit-stellar. Wtedy możemy skopiować destination tag oraz destination tag- możemy dzięki temu wysłać, ze strony stellar Stellary (masło maślane) na konto na justcoin..

Potem na coinbase.com zakładamy konto (chyba, że mamy adres portfela bitcoin) Wchodzimy w get bitcoin address

Następnie w withdraw > Bitcoin > Amount all >wklejcie SWÓJ adres portfea bitcoin > send and confirm

W ten sposób zarobiłem dzisiaj 15$ które wydałem na #humblebundle więc ludziom spod tego tagu pewnie też się przyda.

#rozdajo
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rekrutator: Dżizys... Przecież podał sposób, napisał co wiedział a ty bez sensu pytasz. Sprawdź, skoro nic cię nie kosztuje, i sam nam napisz czy działa a nie bezsensowne pytania.
  • Odpowiedz
@rekrutator: @Colek:

Całkowicie pewne- ja zarobiłem 15$ moja dziewczyna 2,5$ Może dlatego, że sporo ludzi się nagle rzuciło i z opóźnieniem dostaje się nagrody za powiązanie z facebookiem oraz recovery mail.

Jedyne co jest wspólne z reflinkiem to nazwa mojego konta, ponieważ mamy wysłać komukolwiek :)
  • Odpowiedz
@Westert: to jest dokładnie 15dolcow? Rozkminiam czy na tego bundle starczy. Aha i będę miał to tylko w formie btc czy można jakoś zamienić na dolary np? Kupił bym sobie parę appek w GP, ale tam nie można chyba btc płacić.
  • Odpowiedz
@Techies:

Ja po zebraniu wszystkich nagród (nie odpowiadam za opóźnienia) mam dokładnie: 15.47$ w BTC. Na dolary na pewno zamienić można. Jak pytaj ludzi spod tagu #bitcoin lub Google dla mnie kryptowaluty to jeszcze czarna magia :)
  • Odpowiedz
@westert Potem na coinbase.com zakładamy konto (chyba, że mamy adres portfela bitcoin) Wchodzimy w get bitcoin address

Następnie w withdraw > Bitcoin > Amount all >wklejcie SWÓJ adres portfea bitcoin > send and confirm" tego za bardzo nie rozumiem. Zarejestrowałem się, ale "get bitcon address" juz nei wiem gdzie to znaleźć
  • Odpowiedz