Aktywne Wpisy

timek1119 +195
Widząc w gorących post @JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy ze swoimi #przetwory to i ja #chwalesie swoimi
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file9077081310424608598
Pobierz
gnt_1 +424
- Krzychu Bosak zapowiada złożenie zawiadomienia do CBA ws. kredytu naStart
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci
źródło: z30874361IHR,Krzysztof-Bosak
Pobierz

Zakładamy konto na stellar
Wykonujemy zadania (przyda się konto FB, oraz potwierdzenie recovery e mail) Jedno z zadań polega na wysłaniu 100 stellars na dowolny adres (zostaną Wam zwrócone) Nazwa mojego konta to Westert.
Potem rejestrujemy się na justcoin.com
Klikamy na deposit-stellar. Wtedy możemy skopiować destination tag oraz destination tag- możemy dzięki temu wysłać, ze strony stellar Stellary (masło maślane) na konto na justcoin..
Potem na coinbase.com zakładamy konto (chyba, że mamy adres portfela bitcoin) Wchodzimy w get bitcoin address
Następnie w withdraw > Bitcoin > Amount all >wklejcie SWÓJ adres portfea bitcoin > send and confirm
W ten sposób zarobiłem dzisiaj 15$ które wydałem na #humblebundle więc ludziom spod tego tagu pewnie też się przyda.
#rozdajo
Całkowicie pewne- ja zarobiłem 15$ moja dziewczyna 2,5$ Może dlatego, że sporo ludzi się nagle rzuciło i z opóźnieniem dostaje się nagrody za powiązanie z facebookiem oraz recovery mail.
Jedyne co jest wspólne z reflinkiem to nazwa mojego konta, ponieważ mamy wysłać komukolwiek :)
Ja po zebraniu wszystkich nagród (nie odpowiadam za opóźnienia) mam dokładnie: 15.47$ w BTC. Na dolary na pewno zamienić można. Jak pytaj ludzi spod tagu #bitcoin lub Google dla mnie kryptowaluty to jeszcze czarna magia :)
Komentarz usunięty przez autora
Przy nagrodzie za fb jest napisane:
And 3500 more will be sent to you soon so come back to check.
Następnie w withdraw > Bitcoin > Amount all >wklejcie SWÓJ adres portfea bitcoin > send and confirm" tego za bardzo nie rozumiem. Zarejestrowałem się, ale "get bitcon address" juz nei wiem gdzie to znaleźć