mirko_anonim
✨ Jak reagować na p-----c psychiczną wobec dziecka? Ⓘ
Jak reagować na p-----c psychiczną do dziecka?

Byłem z małym w parku, jakimś bomblem 3 letnim zajmowała się babcia i przez dobre 20 minut bierdolila mu jakim to "jest złym człowiekiem" bo nie podzielił się cukierkiem z jakimś innym dzieckiem.
Czaicie, 20 minut prania mózgu, dziecko płacze, siedzi nic nie robi, a ta mu robi kazanie jakby ukrzyżowal Jezusa, 3 latek.

Gdyby moja matka tak mówiła do mojego dziecka to byłby to ostani raz kiedy go widzi.

Ale co w takiej sytuacji zrobić? O--------c stara babę? To zaraz będzie że atakuje biedną babcie która sie opiekuje dzieckiem. Nagrać i dzwonić na policję? Żeby chociaż pokazali rodzicom? Ciekawe czy ustawa Kamilka mówi coś o przemocy psychicznej. Pytanie czy to była p-----c, czy jako obcy random mogę dzwonić na 112?
Nie wiem, ale ja cierpiałem słuchając tego bierdolenia.

Jak macie syna Franka i wczoraj był z babcią w parku w #skawina to nie wiem wrzućcie dziecku dyktafon do kurtki czy coś

#rodzicielstwo #tataconent #dzieci #p-----c

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban

1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
moll
W sumie ciężka sytuacja... Na policję to się raczej "nie nada". Może dałoby radę wybrnąć nie atakując babci, bo tak to podniesie larum, Ciebie od zboczeńców jeszcze zwyzywa. Bo tak naprawdę to raczej chcesz pomóc dziecku, a nie okazać swoją wyższość nad starą torbą
3
kocha_to_poczeka
Jeśli słysząc to, nie zadzwoniłeś do rzeczniczki praw dziecka to jesteś współwinny.
0
AbaKowner
stary chłop i nie wie co się mówi. Proszę nie atakować dziecka. Chłopaku wszystko w porzadku? Rodzice wiedzą, że jesteś z tą czarownicą?
0
Nestetoth
Nestetoth
Ja z reguły nie reaguje, chyba na że widzę p-----c fizyczną. Świata nie zmienisz, po powrocie do domu to dziecko może mieć piekło przez ciebie bo babcia uzna że to jego wina
Tak sobie zazwyczaj myślę
0