✨ Jak reagować na p-----c psychiczną wobec dziecka? Ⓘ
Jak reagować na p-----c psychiczną do dziecka?
Byłem z małym w parku, jakimś bomblem 3 letnim zajmowała się babcia i przez dobre 20 minut bierdolila mu jakim to "jest złym człowiekiem" bo nie podzielił się cukierkiem z jakimś innym dzieckiem.
Czaicie, 20 minut prania mózgu, dziecko płacze, siedzi nic nie robi, a ta mu robi kazanie jakby ukrzyżowal Jezusa, 3 latek.
Gdyby moja matka tak mówiła do mojego dziecka to byłby to ostani raz kiedy go widzi.
Ale co w takiej sytuacji zrobić? O--------c stara babę? To zaraz będzie że atakuje biedną babcie która sie opiekuje dzieckiem. Nagrać i dzwonić na policję? Żeby chociaż pokazali rodzicom? Ciekawe czy ustawa Kamilka mówi coś o przemocy psychicznej. Pytanie czy to była p-----c, czy jako obcy random mogę dzwonić na 112?
Nie wiem, ale ja cierpiałem słuchając tego bierdolenia.
Jak macie syna Franka i wczoraj był z babcią w parku w #skawina to nie wiem wrzućcie dziecku dyktafon do kurtki czy coś
#rodzicielstwo #tataconent #dzieci #p-----c
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
Jak reagować na p-----c psychiczną do dziecka?
Byłem z małym w parku, jakimś bomblem 3 letnim zajmowała się babcia i przez dobre 20 minut bierdolila mu jakim to "jest złym człowiekiem" bo nie podzielił się cukierkiem z jakimś innym dzieckiem.
Czaicie, 20 minut prania mózgu, dziecko płacze, siedzi nic nie robi, a ta mu robi kazanie jakby ukrzyżowal Jezusa, 3 latek.
Gdyby moja matka tak mówiła do mojego dziecka to byłby to ostani raz kiedy go widzi.
Ale co w takiej sytuacji zrobić? O--------c stara babę? To zaraz będzie że atakuje biedną babcie która sie opiekuje dzieckiem. Nagrać i dzwonić na policję? Żeby chociaż pokazali rodzicom? Ciekawe czy ustawa Kamilka mówi coś o przemocy psychicznej. Pytanie czy to była p-----c, czy jako obcy random mogę dzwonić na 112?
Nie wiem, ale ja cierpiałem słuchając tego bierdolenia.
Jak macie syna Franka i wczoraj był z babcią w parku w #skawina to nie wiem wrzućcie dziecku dyktafon do kurtki czy coś
#rodzicielstwo #tataconent #dzieci #p-----c
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Tak sobie zazwyczaj myślę