ja_jesio_ne ja_jesio_ne przedwczoraj, 17:01:10 via Wykop 1 + @pokpok: laserem, ale gimby nie zrozumiejo
hpiotrekh hpiotrekh przedwczoraj, 17:03:40 via Wykop 135 + laserem@ja_jesio_ne: że takim? źródło: image Pobierz
ja_jesio_ne ja_jesio_ne przedwczoraj, 17:04:16 via Wykop 1 + @hpiotrekh: w pewnym sensie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
onepnch onepnch przedwczoraj, 17:08:32 via Android 855 + @pokpok: i pomagał im sam cesarz rzymski Neron
XanderPLXE XanderPLXE przedwczoraj, 18:43:40 via Wykop 26 + @onepnch: Ile miałeś lat kiedy dowiedziałeś do czego nawiązuje nazwa burning rom? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
gruby55 gruby55 przedwczoraj, 19:55:18 via Wykop 58 + @onepnch: No chyba, że popili akurat Alcoholu 120%
NadiaSanEscobar NadiaSanEscobar przedwczoraj, 20:22:54 via Wykop 4 + @onepnch: @XanderPLXE fun fact: NERO to po grecku "woda"
dzek dzek przedwczoraj, 20:39:29 via Wykop 3 + @pokpok: nie dość, że tłumaczone, to jeszcze słabo, a w dodatku pewnie zmyślone, bo przecież mogła się tej kuzynki zapytać
kapy_kulu kapy_kulu wczoraj, 06:53:34 via Android 0 + @onepnch: piło się też a-----l 120% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Doooom Doooom 23 godz. i 38 min temu via Wykop 0 + @pokpok: No...pamiętam, że najlepiej było sobe piwko wypić przed wypalaniem.Mniej się ręce trzęsły i nie było tyle błędów
taki_sobie_mirek taki_sobie_mirek 23 godz. i 18 min temu via Wykop 0 + @pokpok: Ogniem płonącego Rzymu, za każdym razem sam Neron podpalał. Kiedyś ludzi było stać na wielkie dowody miłości, nie to co teraz.
00F6x 00F6x 20 godz. i 46 min temu via Wykop 6 + @pokpok: przepraszam za źródło ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) źródło: 109261_ze-tez-wczesniej-tego-nie Pobierz
phantom-love phantom-love 20 godz. i 34 min temu via Wykop 0 + @pokpok: straszne technologia starych dziadów juz nie jest wykorzystywana, ciekawe co sie stanie jak dowiedzą się o tym że pendrive taki niepopularny
Keppra Keppra 17 godz. i 38 min temu via Wykop 0 + nie jest wykorzystywana@phantom-love: taa, pewnie dlatego z danych ZPAV wynika, że rynek nośników fizycznych w Polsce ma się dobrze, a płyty CD wciąż generują solidne przychody co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
winsxspl winsxspl 17 godz. i 23 min temu via Wykop 0 + @pokpok: straszne technologia starych dziadów juz nie jest wykorzystywana, ciekawe co sie stanie jak dowiedzą się o tym że pendrive taki niepopularny@phantom-love: ok zoomer @onepnch: Ile miałeś lat kiedy dowiedziałeś do czego nawiązuje nazwa burning rom? ( ͡° ͜ʖ ͡°)@XanderPLXE: ostatnio kupiłem sobie w końcu oryginalnego cesarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
twojastarazapla2137 twojastarazapla2137 17 godz. i 16 min temu via Wykop 0 + @NadiaSanEscobar: raczej męczennik
źródło: image
Pobierz@ja_jesio_ne: że takim?
źródło: image
PobierzNo...pamiętam, że najlepiej było sobe piwko wypić przed wypalaniem.
Mniej się ręce trzęsły i nie było tyle błędów
źródło: 109261_ze-tez-wczesniej-tego-nie
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@phantom-love: taa, pewnie dlatego z danych ZPAV wynika, że rynek nośników fizycznych w Polsce ma się dobrze, a płyty CD wciąż generują solidne przychody co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@phantom-love: ok zoomer
@XanderPLXE: ostatnio kupiłem sobie w końcu oryginalnego cesarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)