Aktywne Wpisy

sczymryj +66
Ile macie lat? Korzystam z wykopu od ok 15 lat i sobie uświadomiłem, że jak zaczynałem to miałem ok 20 lat i że ludzie tutaj to w większości pewnie nie moi rówieśnicy tylko nadal młokosy więc chyba nie jest to odpowiednie miejsce dla takiego seniora jak ja. Czy ktoś prowadził badanie wieku uzytnownikow??
#wykop
#wykop
ile macie lat
- 0-20 1.6% (46)
- 21-25 2.4% (69)
- 26-30 13.1% (370)
- 31-35 33.4% (947)
- 36-40 28.0% (793)
- 40+ 21.4% (607)

WielkiNos +267
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 1000032652
PobierzJak ktoś ma bieda fure za ostatnie pieniądze to ryzykuje życie próbując lawirować między barierkami by nie dostać mandatu.
Ludzie myślą że jak wyjadą to nikt kamer nie przejrzy - ludzie nie wiedzą że na każdej nastawni/ LCS dyżurny ma podgląd do wszystkich przejazdów.
No ale dobra
Kara tutaj musi być dość duża, bo zagrożenie które sprawiasz jest wysokie. To nie jest stanięcie na zakazie zatrzymywania się. Konfitura rozhulał kampanię pato-parkowania i się z c-------h parkowaczy zrobiło wroga publicznego, ale tak naprawdę c-----e parkowanie nie sprawia prawie żadnych zagrożeń. I ta kara 1 czy 2 punktów + 50 zł
Kara i jej nieuchronność ma odstraszać właśnie przed tym żeby nikt nie wjeżdżał. Ja tu bym raczej stawiał radary jak na przejazd na czerwonym. Raz by taki farfocel dostał mandat bo jeszcze zdąży i by już drugi raz tego nie zrobił.
@niebadzogrem: w sumie mniejszy niz za zatrzymanie pociagu bo przegapiles stacje czy cos xD chory kraj samochodziarski
Nie znam sie ale wydawalo mi sie ze dostane z 5000zł mandatu i 5000zł za rogatki co zrójnowalo by mój budżet na 5 pokoleń w przód
Komentarz usunięty przez autora
@niebadzogrem: a taki pewien młody lekarz dalej sobie pracuje pomimo ze zajumał miliony.
A jak na razie jak ktoś wyłamał barierki to me oficjalnych social mediach był hejt na takiego kogoś i nagrania jak to niby źle zrobił... Nic dziwnego że ludzie się potem boją tak zrobić.
Taa jak ten w Krakowie czy tam Wrocławiu. Masz strzałkę w prawo, ruszasz, w 0,0001 s zgasło i radar łapie, że przejechałeś na czerwonym i 3k mandatu.
@Antorus: nie no, bez przesady. Parkowanie na zakazie, szczególnie na skrzyzowaniu czy przy przejściu dla pieszych sprawia duże i realne zagrożenie i wysokość mandatu to jest kpina.