omicronns
#gielda

xD
60
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
dariusz44
@omicronns: prezydent jest trejderem i milionerem a wy zazdrośni. Ostatni żyjący autorytet po śmierci JP2
63
krzysiek-wr
@omicronns: nie wiem czy jestem gotowy na taką pompę

ale powiedzcie szczerze, jesteśmy już w apogeum tego cyrku, j--------i wstawia dosłownie nazwy akcji na swojego Twittera XD
42
Adolf_HODLer
@omicronns: ja nie mogę w to k---a uwierzyć, czekam tylko jak to p--------e xD Ale wygląda na to że robi pompę aż do wielkiego resetu który przez niego przyjdzie szybciej niż był planowany.
3
GrimoaldStarszy
@nie_umiem_inwestowac: myślę ze prezydent dowiedział sie ze sprzedalem 2/3 mojej pozycji i planuje pompe. Zostalo mi symboliczne 100 akcji
2
ParadygmatYT
@omicronns: mój prezydent
1
rafdro
rafdro
@omicronns: proszę, powiedz że to fake...
1
mir_anonim
1
jungerpl
@omicronns: Śmieszki śmieszkami, ale on od jakiegoś czasu zapowiada co zrobi tymi memicznymi tłitami.

Wojsko USA już raz dostało przelew z p---y jak był shutdown, nie zdziwie się jak nagle do kieszeni zwykłych ludzi wpłyną dolary, żeby podnieść konsumenta na duchu.

To by pozwoliło ogłosić zwycięstwo absolutne na 250 lat - jest tak dobrze, że trump rozdaje pieniądze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
nie_umiem_inwestowac
@omicronns: czy to NOW to tylko "teraz", czy wskazówka? ( ͡º ͜ʖ͡º)
0
pandywan
0
rafdro
rafdro
@pandywan: ja to się zastanawiam czy czasem baronek nie przejął konta starego i spamuje ai slopem, przy okazji pompując sobie stonksy.
0