@splinter96: Ale jedno trzeba przyznać, nie zachowała się jak typowa matka-karyńsko i nie poleciała z mordą do szkoły, obwiniając wszystkich dookoła, tylko najpierw zweryfikowała sytuację, a późnej wszystko wyjaśniła. Nieźle.
dziecko wcale nie musi być głupi, ot wydarzyła się jakaś sytuacja stresowa i tyle, to nawet niektórzy doorsill ludzie w pierwszych dniach pracy o----------ą większą trzodę a głupi nie są, tak po prostu czsem jest
Na studiach chłop, który uczył nas podstaw programowania, przyszedł raz na zajęcia w dwóch różnych butach. Nie byłoby w tym jeszcze nic bardzo dziwnego, gdyby były do siebie podobne. Ale jeden był butem sportowym, a drugi skórzanym sandałem xd
@splinter96: niestety musi odłożyć 2 razy tyle, bo julka pójdzie na jakaś turystykę i rekreacje, albo inne stosunki międzynarodowe, czy zarządzenie smrodem w puszkach.
Ale jedno trzeba przyznać, nie zachowała się jak typowa matka-karyńsko i nie poleciała z mordą do szkoły, obwiniając wszystkich dookoła, tylko najpierw zweryfikowała sytuację, a późnej wszystko wyjaśniła. Nieźle.
@S-Type: Co to są za p----------e czasy, że ludzie ze zdziwieniem gloryfikują normalne zachowania....
Ostatnio na osiedlu ktoś zaparkował najnowsze volvo xc90. Samochód absolutnie opakowany w kamery czy inne czujniki parkowania
To nie przeszkodziło kierowcy zaparkować pół metra od krawędzi jezdni jeszcze ze skręconym ogromnym kołem jakby to miało nie wiem zapobiec stoczeniu na płaskim terenie
@maciss: no i dalej w obu przypadkach wychodzi, że jest głupia ¯\(ツ)/¯
@Polski_Zwizek_Wedkarski: Może to ADHD?
@maciss: no racja, mi by to nie przyszło do głowy, ale ja chyba dziwny jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@S-Type: Co to są za p----------e czasy, że ludzie ze zdziwieniem gloryfikują normalne zachowania....
@Meserole: zapomniała dopisać "to już trzeci raz w tym miesiącu".