splinter96
819
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
S-Type
@splinter96: Ale jedno trzeba przyznać, nie zachowała się jak typowa matka-karyńsko i nie poleciała z mordą do szkoły, obwiniając wszystkich dookoła, tylko najpierw zweryfikowała sytuację, a późnej wszystko wyjaśniła. Nieźle.
1062
Meserole
Meserole
@S-Type: pewnie nie pierwsza taka akcja
175
Polski_Zwizek_Wedkarski
Polski_Zwizek_Wedkarski
dziecko wcale nie musi być głupi, ot wydarzyła się jakaś sytuacja stresowa i tyle, to nawet niektórzy doorsill ludzie w pierwszych dniach pracy o----------ą większą trzodę a głupi nie są, tak po prostu czsem jest
11
Non_sacerdos_Michael_Vosnitsky
Na studiach chłop, który uczył nas podstaw programowania, przyszedł raz na zajęcia w dwóch różnych butach. Nie byłoby w tym jeszcze nic bardzo dziwnego, gdyby były do siebie podobne. Ale jeden był butem sportowym, a drugi skórzanym sandałem xd
8
eltanol3000
@splinter96: niestety musi odłożyć 2 razy tyle, bo julka pójdzie na jakaś turystykę i rekreacje, albo inne stosunki międzynarodowe, czy zarządzenie smrodem w puszkach.
3
TytanowyOdpyt
Od razu że głupia, a może zapomniała założyć i ściemniła matce żeby się nie darła, albo nie podobały się jej te buty.

@maciss: no i dalej w obu przypadkach wychodzi, że jest głupia ¯\(ツ)/¯
2
jabollus
jabollus
dziecko wcale nie musi być głupi, ot wydarzyła się jakaś sytuacja stresowa i tyle

@Polski_Zwizek_Wedkarski: Może to ADHD?
2
wicieyy
@splinter96: syn znajomego wrócił ze szkoły w nie swoich butach i założonych na odwrót xDd
1
TytanowyOdpyt
zależy w jakim wieku jest

@maciss: no racja, mi by to nie przyszło do głowy, ale ja chyba dziwny jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
dorodny_kebab
dorodny_kebab
@splinter96: nie rozumiem
1
GOHAN
Ale jedno trzeba przyznać, nie zachowała się jak typowa matka-karyńsko i nie poleciała z mordą do szkoły, obwiniając wszystkich dookoła, tylko najpierw zweryfikowała sytuację, a późnej wszystko wyjaśniła. Nieźle.

@S-Type: Co to są za p----------e czasy, że ludzie ze zdziwieniem gloryfikują normalne zachowania....
1
maciss
@splinter96: Od razu że głupia, a może zapomniała założyć i ściemniła matce żeby się nie darła, albo nie podobały się jej te buty.
0
zenkowik
zenkowik
pewnie nie pierwsza taka akcja

@Meserole: zapomniała dopisać "to już trzeci raz w tym miesiącu".
0
maciss
@TytanowyOdpyt: zależy w jakim wieku jest
0
UczesanyPedryl
@splinter96: Odkladać co? są darmowe w Polsce.
0