Wpis z mikrobloga

@maria_kiribati: niedługo laski z początku lat 2000 będą kończyły swoje szaleństwa i będą się chciały ustatkować, ale jak to przecież one mają naście lat...zaraz zaraz oboże o----a...
  • Odpowiedz
@StdPtr: do miejsc pracy zaczynają przychodzić ludzie z rocznika 2006/2007
Urwa. Przecież to było z rok temu jak z wypiekami na twarzy oglądałem MŚ 2006 w Nirmczech. I ci ludzie dopiero wychodzili ze szpary albo byli robieni w walentynkowy wieczór.
  • Odpowiedz
@Epikur: syn mojej siostry jest z rocznika 2007, zdał maturę, dostał się na studia, zdążył już pracować w trzech miejscach i mieć dwie dziewczyny. A przecież jeszcze kilka lat temu widziałem go na porodówce i bawiłem się z nim samochodzikami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Epikur:

Przecież to było z rok temu jak z wypiekami na twarzy oglądałem MŚ 2006 w Nirmczech. I ci ludzie dopiero wychodzili ze szpary albo byli robieni w walentynkowy wieczór.

Jak Zidane jebnął z dyńki Materazziego, to ich stary jebnął z siusiaka ich matkę xd
  • Odpowiedz
Zidane jebnął z dyńki Materazziego

@tellet:
Na kajakach wtedy byłem, poszliśmy całym spływem 2km przez las oglądać ten mecz w jakiejś przydrożnej knajpie, klimatyczny wieczór, pamiętam dokładnie, to było raptem kilka wakacji temu... zaraz zaraz oboże o----a...
  • Odpowiedz
Przecież to było z rok temu jak z wypiekami na twarzy oglądałem MŚ 2006 w Nirmczech

@Epikur: Ta, c---a, ja juz nic z tego mundialu nie pamietam tak dawno to bylo xd
  • Odpowiedz
@maria_kiribati: 00's to tam wuj. Szkoła, gierki z gazet, pierwsze p--o pierwsze szlugi, sony ericsson w łapie i jaranie się śmiesznymi dźwiękami w formacie amr. Totalna prehistoria.

Mnie bardziej zajmuje to, kiedy minęła ostatnia dekada. Dwa razy muszę się upewnić co i kiedy się działo, bo np. 2013-2015 myli mi się z... 2023-2025. Czy w ogóle życie sprzed pandemii. To było, cholera, 7-8 lat temu... kiedy to minęło, jak... nie
  • Odpowiedz