PasztetDuda PasztetDuda 12 min temu 4 + #kononowicz źródło: Screenshot_20260607_000628_Brave(1) Pobierz
bellacavem bellacavem 10 min temu via Wykop 1 + @PasztetDuda: ach, pomontowałbym te układy kierownicze .
PasztetDuda PasztetDuda 8 min temu via Wykop 1 + @bellacavem: automotive to niewdzięczna praca, nie można mieć dwóch lewych rączek
JK74 JK74 6 min temu via Wykop 1 + @PasztetDuda: ja lubię te kłamstwa na temat dzieci. Przecież to Pani M. mówiła o dzieciach xD Chłop jest niesamowity.
StarozytnyWarmianin StarozytnyWarmianin 6 min temu via Wykop 2 + @PasztetDuda: Sami wizisie, gdyby nie boguś to by wam auta nie skręcałybem benc ło baben
bellacavem bellacavem przed chwilą via Wykop 0 + @PasztetDuda: to akurat się nadawałabym bo mam jedną rękę lewą a drugą prawą.Ale to tak tylko , jedną dniówkę z ciekawości bym przepracował, bo ja mam dobrą pracę ,którą ogólnie lubię, i tak dalej.
źródło: Screenshot_20260607_000628_Brave(1)
Pobierzbem benc ło baben
Ale to tak tylko , jedną dniówkę z ciekawości bym przepracował, bo ja mam dobrą pracę ,którą ogólnie lubię, i tak dalej.