Wpis z mikrobloga

@kutang__pan: wczoraj odwiedziłem Szczyrk - natężenie tych zwierząt na głównej ulicy jest po prostu szokujące - co pół minuty jakiś mentalny 15latek przejeżdżał swoim motorkiem z zepsutym tłumikiem.
Oczywiście, zakładam, że to głównie turyści, natomiast dziwi mnie, że nie postawili tam progów zwalniających co 50m a policja nie robi sobie żniw, sprawdzając tym egoistom poziomu decybeli.
musichastherighttochildren - @kutang_pan: wczoraj odwiedziłem Szczyrk - natężenie tyc...

źródło: 1000011561

Pobierz
  • Odpowiedz
@DonWawrzek:
Nie zrozumielismy sie.
Moze i uposledzony. Ale nie motozjeb. Auciarz here... Niektore sa. I wtedy mozna jezdzic motozjebom lokalnym pod oknami.
¯\(ツ)/¯
(A zeby zwyklych ludzi nie w------c, wlaczasz tryb eko. Przyciskiem jednym. (ʘʘ))
  • Odpowiedz
Oczywiście, zakładam, że to głównie turyści, natomiast dziwi mnie, że nie postawili tam progów zwalniających co 50m a policja nie robi sobie żniw, sprawdzając tym egoistom poziomu decybeli.

@music_has_the_right_to_children: Oczywiście uj myślisz o 99% zwykłych ludzi którzy by przez te progi cierpieli. Niech policja robi swoje co do tej patologii, ale progi? I to co 50m? Kolejny dzban co nie myśli.
  • Odpowiedz
@RodrigoMendoza: w jaki sposób by cierpieli? Nie mogąc się rozpędzić? Mówimy o samym centrum miasta - wąskiej uliczce gdzie po obu stronach spacerują ludzie i dozwolona prędkość to i tak 30 lub 40km/h.
Od stuku aut mijających przeszkodę? Motowsiury generują kilkanaście razy głośniejszy hałas.
Oświeć mnie proszę w jaki sposób 99% mieszkańców małego miasteczka cierpi przez progi zwalniające, bo faktycznie brakuje mi wyobraźni
Edit: sam mam próg dosłownie pod oknem
musichastherightto_children - @RodrigoMendoza: w jaki sposób by cierpieli? Nie mogąc ...

źródło: 1000011565

Pobierz
  • Odpowiedz
w jaki sposób by cierpieli? Nie mogąc się rozpędzić? Mówimy o samym centrum miasta - wąskiej uliczce gdzie po obu stronach spacerują ludzie i dozwolona prędkość to i tak 30 lub 40km/h.

@music_has_the_right_to_children: To 30 czy 40? A może 50? I cierpieli by wszyscy bo próg to ostateczność gdyż
1. Samochody zwalniają poniżej 15km/h (a niektórzy do 5km/h) a później przyśpieszają: większe zużycie paliwa, hamulców.
2. Samochody zwalniają poniżej 15km/h
  • Odpowiedz
ALE BĄDŹMY SZCZERZY - JEST GARSTKA UPOŚLEDZONYCH KTÓYM IMPONUJĄ.

Problem w tym że do takiego zamkniętego koła kretynów nie dostaje się informacja spoza bańki i mogą myśleć że są super ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 12
@kutang__pan: Siedzę sobie ostatnio w ogródku jednej z knajp na Piotrkowskiej w Łodzi, a tu jedzie powoli jakiś samiec beta na ścigaczu, staje przy grupce ludzi i robi łututututu na całą ulicę, po czym odjeżdża triumfalnie, a za nim lecą komentarze "co za debil", "co za zjeb" xD Robienie z siebie idioty, opanował doskonale.
  • Odpowiedz