Wpis z mikrobloga

@kogut_20: to wytłumacz mi ten fenomen, że chłopcy w obcisłych skórach pierdzą swoimi motorami i podnieca to tylko innych chłopców? przecież to czysty homoseksualizm. Nie znam ani jednej kobiety która na ryk motoru by powiedziała - o jej ale to cudowne.
Gejoza, pogódź się z tym.
  • Odpowiedz
@kutang__pan: Ostatnio jechałem rowerem przy weekendzie. Na skrzyżowaniu podjechało ich w grupie z 15 albo i 20. Co robili na czerwonym? Gazowali te swoje gówna xD Ryk niesamowity, że totoalnie nic nie słychać innego. No ludzie specjalnej troski, naprawdę upośledzenie mocne.
  • Odpowiedz
@music_has_the_right_to_children

@kutang__pan: wczoraj odwiedziłem Szczyrk - natężenie tych zwierząt na głównej ulicy jest po prostu szokujące - co pół minuty jakiś mentalny 15latek przejeżdżał swoim motorkiem z zepsutym tłumikiem.

Ciesz się, że nie byłeś w okolicy przełączy Salmopolską - właśnie w Szczyrku. To tam zbierają się “motocykliści” CODZIENNIE.
  • Odpowiedz
@kutang__pan jeszcze śmieszniejsi są ci co do crossów z dwusuwem 50cc zakładają taki w------y głośny wydech a jadą może z 50. Słychać ich 5 minut zanim się pojawią i 5 minut po tym jak przejadą xD

Wczoraj myślałem że ktoś trawę kosiarką kosi a to właśnie taki jechał xD
  • Odpowiedz
@kutang__pan: jak z małpami w naturze - im głośniejsza małpa tym mniejsze jaja
ci wszyscy street racerzy, z dziurawymi wydechami to pizy które na torze leżą na pierwszym zakręcie...
więcej sprzętu niż talentu, wynikami się nie popisze to musi robić za klauna na mieście żeby ktoś na niego popatrzył bo głodny uwagi xD
  • Odpowiedz
@kutang__pan: dosłownie wczoraj jakiś dziad ~50lat, jechał przez spokojne ciche osiedle właśnie jednym z tych harleyo-podobnych co są głośne jak czołgi (nie znam się na motocyklach), i oczywiście musiał co chwila tą manetką zakręcić, i tylko się rozglądał kto patrzy
aż mi się go żal zrobiło XD
  • Odpowiedz
@music_has_the_right_to_children: Niestety policja jest w tej kwestii bardzo pobłażliwa bo hehe chłopaki se jeżdżom i majo pasje. Tylko nie zdają sobie sprawy, że taki cymbał ze specjalnie zrobionym tłumikiem pod łomot jest w stanie jednym przejazdem przez ulicę w środku nocy obudzić pół osiedla. Cieszę się, że już nie mieszkam w centrum miasta tylko na obrzeżach bo w sezonie letnim to był jakiś koszmar.
  • Odpowiedz
Niestety policja jest w tej kwestii bardzo pobłażliwa bo hehe chłopaki se jeżdżom i majo pasje. Tylko nie zdają sobie sprawy, że taki cymbał ze specjalnie zrobionym tłumikiem pod łomot jest w stanie jednym przejazdem przez ulicę w środku nocy obudzić pół osiedla

@Szynkobol: bo niestety za duża część policjantów intelektualnie stoi na poziomie małpy podobnie jak motocykliści - zresztą sami policjanci często jeżdżą po pracy na motocyklach
a że
  • Odpowiedz