Aktywne Wpisy
codziennaKasia +50
I to by było na tyle, jeśli chodzi o poyebane upały w tym roku.
Dziękuję wszystkim i sobie z tego miejsca, że przetrwaliśmy te kvrwa absurdalne upały po >38 stopni.
Nie wszyscy mieli takie szczęście. Na pewno nie te tysiące nadmiarowych zgonów wynikające z tych temperatur.
20-22 stopnie - temperatura idealna.
Dziękuję wszystkim i sobie z tego miejsca, że przetrwaliśmy te kvrwa absurdalne upały po >38 stopni.
Nie wszyscy mieli takie szczęście. Na pewno nie te tysiące nadmiarowych zgonów wynikające z tych temperatur.
20-22 stopnie - temperatura idealna.
źródło: image
Pobierz
lubie-sernik +14
A ja mam dziś wolny dzień i będę zwiedzał sobie Singapur.
A Wy nie macie wolnego dnia?
#chwalesie #podroze #serniknaluzie
A Wy nie macie wolnego dnia?
#chwalesie #podroze #serniknaluzie

źródło: 1000016158
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście, zakładam, że to głównie turyści, natomiast dziwi mnie, że nie postawili tam progów zwalniających co 50m a policja nie robi sobie żniw, sprawdzając tym egoistom poziomu decybeli.
źródło: 1000011561
PobierzNie zrozumielismy sie.
Moze i uposledzony. Ale nie motozjeb. Auciarz here... Niektore sa. I wtedy mozna jezdzic motozjebom lokalnym pod oknami.
¯\(ツ)/¯
(A zeby zwyklych ludzi nie w------c, wlaczasz tryb eko. Przyciskiem jednym. (ʘ‿ʘ))
@music_has_the_right_to_children: Oczywiście uj myślisz o 99% zwykłych ludzi którzy by przez te progi cierpieli. Niech policja robi swoje co do tej patologii, ale progi? I to co 50m? Kolejny dzban co nie myśli.
Od stuku aut mijających przeszkodę? Motowsiury generują kilkanaście razy głośniejszy hałas.
Oświeć mnie proszę w jaki sposób 99% mieszkańców małego miasteczka cierpi przez progi zwalniające, bo faktycznie brakuje mi wyobraźni
Edit: sam mam próg dosłownie pod oknem
źródło: 1000011565
Pobierz@music_has_the_right_to_children: To 30 czy 40? A może 50? I cierpieli by wszyscy bo próg to ostateczność gdyż
1. Samochody zwalniają poniżej 15km/h (a niektórzy do 5km/h) a później przyśpieszają: większe zużycie paliwa, hamulców.
2. Samochody zwalniają poniżej 15km/h
Grunt, że zgadzamy się co do źródła problemu.
Problem w tym że do takiego zamkniętego koła kretynów nie dostaje się informacja spoza bańki i mogą myśleć że są super ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: fags
Pobierz