Wpis z mikrobloga

@BiauekRemover: działa ten śmieciomat, jak jest taki komunikat a nie pomarańczowe strzałki to się zablokował. Nie wiem co robić, ale czasem ktoś włoży butelkę i normalnie idzie xd to się robi od wkładania ręki za głęboko, od podejrzanych ruchów, syfu z płynu itp. xD
  • Odpowiedz
  • 18
@plusikdziczku: dobra wiesz co xD wkładam rękę z Cisowianka 1.5L pewny swego butla twarda jak siur w łapie sam pompowalem - nic, widzę w środku butelki po bokach i próbuje je lekko ruszyć bo może zaskoczy i zaskoczyło ale mnie jak mi kilka szerszeni przypuściło szturm na morde że ledwo do auta się skitralem pic rel XDDD

lepszego kadru nie zrobię bo dalej mnie szukają wkrwione także tyle by było
BiauekRemover - @plusikdziczku: dobra wiesz co xD wkładam rękę z Cisowianka 1.5L pewn...

źródło: 1000010996

Pobierz
  • Odpowiedz
@typowy_zielonek: dzbanek filtrujący i saturator.
Ja się przerzuciłem i jedyne czego żałuję, to że tak późno to zrobiłem.
Sam system jest chory i wymyślony, z pogardą i nienawiścią dla zwykłego człowieka. Ludzie za to odpowiedzialni powinni być skazani na dmuchanie tych butelek w piekle z szerszeniami
  • Odpowiedz
@BiauekRemover: polecam do Lidla jechać, tam są dwa automaty w środku (albo tylko w okolicznych tak zrobili). Przynajmniej jak się zablokuje to co wypluwa od razu paragon, jeżeli jest pełny to jest dźwięk i obsługa przychodzi. Więcej plusów nie ma bo ten głupi c--j potrafi się zablokować, przemielić i wypluć paragon po 1 butelce.. wczoraj na 100 butelek miałem 5 paragonów... 0.5, 2.5, 1, 20, 26zl ¯\(ツ)/¯ przynajmniej w kolejce
  • Odpowiedz
@BiauekRemover w zasadzie to wygrałeś, bo kiedy automat nie działa, sklep ma dalej obowiązek odebrać, więc kasjerka może stanąć na rzęsach ale odebrać butelki musi :) Więc nie trzeba się pieprzyć z maszyną.

A sorry, niedziela jest xD Po uj jechałeś do sklepu w niedzielę?
  • Odpowiedz