Wpis z mikrobloga

@krzysiek-wr: I potem wielkie zdziwienie, że dzieci się w tym kartonie nie rodzą, skoro już od małego są złem wszelakim nawet dla lekarzy xD.

Ja jako przeciwnik posiadania dzieci mam do nich dużo empatii i zrozumienia i nigdy nie miałem jakichś problemów z jakimkolwiek dzieckiem, z rodziny czy obcym.
  • Odpowiedz
Ciekawe czy stare dziady? Ogólnie ja staram się wybierać młodych lekarzy, szczególnie lekarki. Czemu? Empatia, chce im się, mają świeżą, nowoczesną wiedzę mimo braku jeszcze dużego doświadczenia.
A stare lekarze? Jeeeeeezu. Szukają powodu żeby cię z----ć, uważają się za alfe i omegę i tylko narzekają xD
Nawet ostatnio byłem u pani laryngolog do której mnie skierowano z powodu problemów z błędnikiem i zawrotami, a nie zdążyłem sprawdzić co to za jedna. Jak
  • Odpowiedz
@DwayneHicks: powinna być jakaś niezależna strona internetowa gdzieś na ruskim serwerze np znany konowawał . ru gdzie można by opisywać wizyty i dawać realne oceny a nie moderowane bo potem idziesz płacisz 300-400 zł i dostajesz diagnozę że to nerwica bo ból wzmaga nerwy
  • Odpowiedz
@DwayneHicks: @markhausen ja ostatnio w Luxmed czekałem 2tyg na termin do laryngologa i trafiłem na starego dziada. Przyszedłem z prostą sprawą - zapchanym uchem. Jak s------l przeczytał opis po krótkim przywitaniu, to zaczął na mnie drzeć mordę, że LARYNGOLOG TO NIE JEST OD PRZETYKANIA USZU! Odmówił mi pomocy - całą wizytę był chamski, twierdził że na sto procent grzebie sobie w uszach patyczkami i tak samo rodzice mi grzebali,
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer: nie to bym bronił konowała, tylko dziecku jak podchodzi temperatura to się ją zbija. Pewnie na tym etapie ją przyjął.
My jak córa jechaliśmy do szpitala to miała powyżej 40 stopni, jak dojechaliśmy to temperatura spadła do 37 stopni
  • Odpowiedz