Aktywne Wpisy

xUnf +34
Z dziennika introwertyka/autystyka:
Nie mogę. Nienawidzę ludzi w marketach. Łażą jak p------i, nie wiedzą czego chcą, nie wiedzą po co żyją.
Dlaczego ja potrafię zrobić sobie listę zakupów i chodzić od punktu A do punktu B, a te j----e baby stoją przed tymi lodówkami i pieczywem i odmawiają litanię? Na co się k---a gapisz? Weź ten jogurt i idź dalej do cholery, nie blokuj korytarza, który już i tak jest zarypany paletami.
I
Nie mogę. Nienawidzę ludzi w marketach. Łażą jak p------i, nie wiedzą czego chcą, nie wiedzą po co żyją.
Dlaczego ja potrafię zrobić sobie listę zakupów i chodzić od punktu A do punktu B, a te j----e baby stoją przed tymi lodówkami i pieczywem i odmawiają litanię? Na co się k---a gapisz? Weź ten jogurt i idź dalej do cholery, nie blokuj korytarza, który już i tak jest zarypany paletami.
I

Guminator +85

Też ją zdradź z ponętną Meksykanką
bait, albo chcesz komuś zaszkodzić albo wypromować jakiś profil
to nikogo innego sprawa, tylko twoja
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: nie mówie ze to twoja wina, ale taka mentalność to na pewno jeden z powodów dla którego ona uwierzyła ze zdrada ciebie to dobry pomysł.
Uff dobrze, że mnie żadna nie chce, przynajmniej nie będę zdradzony. :D
A gachowi to chyba wiadomo co zrobić (babi też by się przydało, ale w cuckoldstanie nie wolno…)
Komentarz usunięty przez moderatora
A co do zdrady dla mnie to przekroczenie granicy. Jeżeli ktoś zdradza, to z automatu powinien wylecieć
Przede wszystkim, skup się na tym, co najważniejsze: przygotuj pozew o rozwód, zbieraj dowody, żeby rozwód był z orzeczeniem o jej winie. Koniecznie zrób pakiet badań na choroby weneryczne, bo niewykluczone, że to nie był pierwszy taki wyskok. I do tego koniecznie testy na ojcostwo.
Bardzo Ci współczuję (╥﹏╥) Zdrada powinna być karalna, bo to jakby nie patrzeć, p-----c psychiczna wobec partnera. Jeszcze do niedawna
@mirko_anonim: Baba mu się puściła i zlikwidowała wieloletnie małżeństwo a ten bredzi jak zaszkodzić hiszpanowi xDDDDDD
Jak chcesz się mścić to chyba na osobie, która Ci coś ślubowała a nie na gościu, który Ciebie nawet nie zna - nie on to byłby ten, tamten, sramten.