Aktywne Wpisy

r5678 +26

mirko_anonim +2
✨️ Przewidywania krachu na giełdzie AI Ⓘ
Tyle razy ostrzegałem a nadal przegrywy z #gielda nakupowali się na największej bańce która kiedykolwiek powstała zwanej AI . Serio myśleliście że to będzie rosnąć w nieskończoność? Śmieszny chat który już każda firemka ma swój udaje człowieka i to ma być ta rewolucja na skalę światową? Zasmucę was, ale ja na waszym miejscu sprzedałbym to wszystko, pogodził się ze stratą bo to walnie jeszcze
Tyle razy ostrzegałem a nadal przegrywy z #gielda nakupowali się na największej bańce która kiedykolwiek powstała zwanej AI . Serio myśleliście że to będzie rosnąć w nieskończoność? Śmieszny chat który już każda firemka ma swój udaje człowieka i to ma być ta rewolucja na skalę światową? Zasmucę was, ale ja na waszym miejscu sprzedałbym to wszystko, pogodził się ze stratą bo to walnie jeszcze

Tyle razy ostrzegałem a nadal przegrywy z #gielda nakupowali się na największej bańce która kiedykolwiek powstała zwanej AI . Serio myśleliście że to będzie rosnąć w nieskończoność? Śmieszny chat który już każda firemka ma swój udaje człowieka i to ma być ta rewolucja na skalę światową? Zasmucę was, ale ja na waszym miejscu sprzedałbym to wszystko, pogodził się ze stratą bo to walnie jeszcze bardziej, nawet się nie spodziewacie jakie spadki przed nami są. Może spodnie jeszcze 60%, może 80% albo więcej, ale będzie rzeźnia. Nie chcę używać określenia krach stulecia, ale to będzie dobrym określeniem co stanie się z największymi spółkami technologicznymi. Nie chcieliście słuchać to macie problem, posiedzicie w bessie wiele lat to może zmądrzejecie nie będziecie szastać kasą na śmiesznej zabawce dla głupich milenialsów zwanej giełdą
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
- ludzie którzy nie kupili spółek AI I mówią, że jest bańka
- ludzie którzy kupili spółki AI I mówią, że bańki nie ma i nie będzie
2/10, bo odpisałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jenkins_slave: ja sprzedalem bo teoria o bance zaczynala miec sens. Do tego doszla wojna w iranie, krach w korei i jakies komedie w japonii. Teraz bede skupowal fizyczne zloto.