@RiczardH: Szczebioczący sepleniący przygłup. Jego kobieta musi mieć niezły freestyle jak go czymś w----i, jeśli on tak do losowych kobiet potrafi się w biały dzień tak odzywać.
@RiczardH: Ciekawe co było wcześniej ( ͡°͜ʖ͡°). Tak wiem, nie wolno pytać, jedynie przepraszać za samo swoje istnienie. Ewidentnie po tych filmach widać, że ukraińcy robią nas jak chcą, skrzyknęli się i prowokują Polaków, żeby potem puścić film od odpowiedniego momentu. Nazywajcie mnie onucą, w p-----e to mam, przepraszajcie dalej. Daliście się zmanipulować jak dzieci.
Jeśli ktoś z tego posta wyczyta, że popieram jakąkolwiek
@bubub: nie no, ty to się w ogóle nie dałeś zmanipulować xd
Sam fakt, że wymyśliłeś teorię spiskową o zorganizowanej akcji Ukraińców pokazuje, że neurony słabo Ci przewodzą.
Część z Was (spisek przygłupów) twierdzi, że takie ataki są normalne, dotyczą każdego, więc nie ma co robić afery. Ty twierdzisz, że to wszystko musi być prowokowane. To jak i czym i po co prowokują Polacy według Ciebie, skoro też są atakowani?
@salo91: Oj naiwny baranku. Kiedyś narracja się zmieni i wszyscy będziecie twierdzili, że wiedzieliście od początku. Pierwszy dowód że to prowokacje i przeprosisz mnie za te p---------e i wpychanie mi do mordy czegoś czego nigdy nie powiedziałem? Dla was każdy kto nie obciąga ukraińcowi jest zaraz onucą, szurem i co tam jeszcze. Nie macie żadnego poczucia własnej godności. Na tiktoku wam powiedzieli, że Polak bije masowo ukraińca i posraliście się
@bubub: masowa akcja ukraincow zeby polska husaria ich walila po glowah xD kiedy pomyslisz ze brauniarz dauniarz nie moze bycc glupszy, to przychodzi taki bububububu i sie okazuje ze jednak moze. klapsa w dziaslo powinienes dostac to moze byc przestal wypisywac glupoyt w internecie
@bubub: w sumie to kolega masz racje, natomiast wrzucanie takiego czegoś to podjudzanie zjebków którzy są odbiciem lustrzanym cudzych opinii, a najlepiej tych w których jest najwięcej nienawiści - no bo to wtedy człowiek się czuje cool i w ogóle przynależy do grona plebsu które nie widzi świata poza rzucaniem się mięsem 😆
@RiczardH: Zajebiste są te filmy o Polakach. Rzygac się już chciało od tej pozytywnej propagandy w social mediach jakoby Polska to była najbezpieczniejszy i najbardziej przyjazny kraj na świecie. Dajcie nam k---a wreszcie trochę naszej j-----j ksenofobii. Niech świat wreszcie zobaczyć.
Jeśli ktoś z tego posta wyczyta, że popieram jakąkolwiek
Sam fakt, że wymyśliłeś teorię spiskową o zorganizowanej akcji Ukraińców pokazuje, że neurony słabo Ci przewodzą.
Część z Was (spisek przygłupów) twierdzi, że takie ataki są normalne, dotyczą każdego, więc nie ma co robić afery. Ty twierdzisz, że to wszystko musi być prowokowane. To jak i czym i po co prowokują Polacy według Ciebie, skoro też są atakowani?
@WOWMichal: albo zamiast powrotu do Polski, będzie kierunek Dubaj.
Jechać z tymi cwelami konfiarskimi do spodu.