Wpis z mikrobloga

Zajebiste są te filmy o Polakach. Rzygac się już chciało od tej pozytywnej propagandy w social mediach jakoby Polska to była najbezpieczniejszy i najbardziej przyjazny kraj na świecie. Dajcie nam k---a wreszcie trochę naszej j-----j ksenofobii. Niech świat wreszcie zobaczyć.

@pozdroxxx666: Proszę cię, kilka przypadków i od razu Polska niebezpieczny kraj? xD Tam na zachodzie to, że ktoś dostanie nożem to norma, a tutaj ktoś kogoś zwyzywa, czy pobije i
  • Odpowiedz
@patrycja-hotala: Nie powiedziałem, że Polska jest niebezpieczna tylko że nie jest "najbezpieczniejszym krajem". Rozumiesz, że jest jakaś skala? No a z ostatnich przygód wynika, że najwyraźniej Polska jest mniej bezpieczna dla Ukraińców.
  • Odpowiedz
Nie pochwalam zachowania, ale trzeba przyznać, że Ukraińcy też mają nie wyparzone mordy. Zamiast zignorować to jeszcze nagrywa i się sapie.

@patrycja-hotala: jak ktoś cię nazwie k***ą, to idziesz dalej? Pewnie nawet na wykopie byś zgłosiła taki wpis.
  • Odpowiedz
jak ktoś cię nazwie k***ą, to idziesz dalej? Pewnie nawet na wykopie byś zgłosiła taki wpis

@klawiszs: Oczywiście, że bym takiego jełopa zignorowała. A co miałabym włączać nagrywanie i się użerać z jakimś jełopem zniżając się do jego poziomu?
  • Odpowiedz
@bubub: ja p------e jaki dzban xD wy jestescie tak głupi, że jak wymyślacie teorie spiskową to jest na poziomie przedszkolaków z zerówki bo to jest max sprytu freethinkera xD Jezu jaka żenada z czytania tych Twoich postów xD najlepsze jest to, że plusów nie dostajesz, każdy jak Ci odpisuje to kręci z Ciebie bekę a Ty pewnie myślisz, że to większość się myli xD
  • Odpowiedz
Brak argumentów? Ukrainki zaogniały tylko sytuacje, normalna spokojna osoba zignorowałaby takiego jełopa.

@patrycja-hotala: rozumiem, że na potrzeby tego wątku piszesz per "Ukrainki" by wyjść na bezstronną komentatorkę, ale w innych miejscach nazywasz ich "ukrami", a dziewczynkę ostatnio zaatakowaną w autobusie "gówniarą". Także patusario, turlaj bombkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
akże patusario, turlaj bombkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@klawiszs: No ładnie, jestem patusiarą, bo nazwałam w innym wątku kogoś ukrem, czy gówniarą. Czym się różnisz od bohatera wątku? Obrażasz mnie rodaka, bo uraziłam twoich bogów Ukraińców. Wy mało co się nie posracie z tymi Ukraińcami xD
  • Odpowiedz
No ładnie, jestem patusiarą, bo nazwałam w innym wątku kogoś ukrem, czy gówniarą. Czym się różnisz od bohatera wątku? Obrażasz mnie rodaka, bo uraziłam twoich bogów Ukraińców. Wy mało co się nie posracie z tymi Ukraińcami xD

@patrycja-hotala: tak jak napisałem wyżej, przejrzałem twój profil i jest tam aż nadto by nazwać cię patusiarą.
  • Odpowiedz
ja p------e jaki dzban xD wy jestescie tak głupi, że jak wymyślacie teorie spiskową to jest na poziomie przedszkolaków z zerówki bo to jest max sprytu freethinkera xD Jezu jaka żenada z czytania tych Twoich postów xD najlepsze jest to, że plusów nie dostajesz, każdy jak Ci odpisuje to kręci z Ciebie bekę a Ty pewnie myślisz, że to większość się myli xD

@mwmichal: eh, ten sam ton wypowiedzi widziałem,
  • Odpowiedz