Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +58
Czuje zażenowanie gdy ktoś oznajmia, że daje mnie na czarną. Zwłaszcza za wordziela. Typie, jesteś nikim, zbiorem literek na śmiesznym portalu, przestań się tak tym podniecać.

sakiro12 +147
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@pozdroxxx666: Proszę cię, kilka przypadków i od razu Polska niebezpieczny kraj? xD Tam na zachodzie to, że ktoś dostanie nożem to norma, a tutaj ktoś kogoś zwyzywa, czy pobije i
@patrycja-hotala: jak ktoś cię nazwie k***ą, to idziesz dalej? Pewnie nawet na wykopie byś zgłosiła taki wpis.
Ktoś tym zjebom zabrał lustro?
@klawiszs: Oczywiście, że bym takiego jełopa zignorowała. A co miałabym włączać nagrywanie i się użerać z jakimś jełopem zniżając się do jego poziomu?
źródło: patrycja-hotala
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@klawiszs: Brak argumentów? Ukrainki zaogniały tylko sytuacje, normalna spokojna osoba zignorowałaby takiego jełopa.
@patrycja-hotala: rozumiem, że na potrzeby tego wątku piszesz per "Ukrainki" by wyjść na bezstronną komentatorkę, ale w innych miejscach nazywasz ich "ukrami", a dziewczynkę ostatnio zaatakowaną w autobusie "gówniarą". Także patusario, turlaj bombkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@klawiszs: No ładnie, jestem patusiarą, bo nazwałam w innym wątku kogoś ukrem, czy gówniarą. Czym się różnisz od bohatera wątku? Obrażasz mnie rodaka, bo uraziłam twoich bogów Ukraińców. Wy mało co się nie posracie z tymi Ukraińcami xD
@patrycja-hotala: tak jak napisałem wyżej, przejrzałem twój profil i jest tam aż nadto by nazwać cię patusiarą.
Komentarz usunięty przez moderatora
@mwmichal: eh, ten sam ton wypowiedzi widziałem,