Aktywne Wpisy

peknietyzlew +601
#gta6 wyciekł materiał ze strip clubu w gta 6
źródło: 1086eeb6e53845b9b3fb1688b082f4e0
Pobierz
picasssss1 +210
Z---------ć trzeba bo tak
Ulica/chodnik jeden c--j
Dopóki nie uderzy to bezpośrednio w jakiegoś wysoko postawionego urzędnika to nikt z tym nic nie zrobi.
#wypadek #krakow #motoryzacja #samochodoza
Ulica/chodnik jeden c--j
Dopóki nie uderzy to bezpośrednio w jakiegoś wysoko postawionego urzędnika to nikt z tym nic nie zrobi.
#wypadek #krakow #motoryzacja #samochodoza
źródło: IMG_20260822_214023
Pobierz

@patrycja-hotala: bo niebezpiecznie. Może mamy inne standardy ale dla mnie agresja na ulicach to lata 90 i niebezpieczne sytuacje. To wraca ze strony debili z konfy.
źródło: images
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000010563
PobierzPozwól że Cię zdiagnozuję. Masz pewną opinię, światopogląd. Trzymasz się go bo jesteś z niego dumny. Bo to my jesteśmy ci lepsi a oni ci gorsi. Wszelkiego rodzaju dysonans poznawczy musisz przyciszyć jakimś wytłumaczeniem, nie ważne jak głupim. Ważne by Twój wygodny światopogląd stał tam gdzie stoi. Jeszcze na wszelki wypadek wytykniesz jakimś
@JanTrajbal2: skąd w ogóle taki pomysł? gdzie tak napisałem?
@chudzielec pozwól żebyś zamknął mordę XD nic o mnie nie wiesz, oj nic. jak ktoś nie włazi w dupę ukraińcom to wam styki przepala, obłęd. nic nie zrozumieliście z tego co pisałem (bo nie chcecie). elo
@tadeusz-rozwadowski: wstydzisz się za typa, którego imienia nawet nie znasz i nie masz pojęcia kto to? to nie jest twoja wina, nie musisz przepraszać za kogoś..