Wpis z mikrobloga

a tutaj ktoś kogoś zwyzywa, czy pobije i od razu afera na cały kraj, że niebezpiecznie.

@patrycja-hotala: bo niebezpiecznie. Może mamy inne standardy ale dla mnie agresja na ulicach to lata 90 i niebezpieczne sytuacje. To wraca ze strony debili z konfy.
  • Odpowiedz
@bubub: tacy jak ty powinni dziękować Ukraińcom że wyrywają takie chwasty z naszego społeczeństwa a ten jeszcze tworzy do tego jakieś teorie spiskowe 😆
  • Odpowiedz
@RiczardH: Kurde, ale wstyd być Polakiem w takiej sytuacji. Niby człowiek nic nie zrobił, a jednak wstyd. Taka banda nieokrzesanych prymitywów przynosi wstyd nam wszystkim, ich się powinno w dyby zakuwać na rynku w Warszawie, żeby reszta Polaków mogła pokazać co o nich sądzi. Ewentualnie wystawiać w jakimś cyrku obwoźnym, żeby ludzie poza stolicą też mogli na nich pluć
  • Odpowiedz
@bubub To zaraz pojawi się w sieci pełno filmików gdzie Polacy są masowo prowokowani i atakowani, prawda? Prawda?

Pozwól że Cię zdiagnozuję. Masz pewną opinię, światopogląd. Trzymasz się go bo jesteś z niego dumny. Bo to my jesteśmy ci lepsi a oni ci gorsi. Wszelkiego rodzaju dysonans poznawczy musisz przyciszyć jakimś wytłumaczeniem, nie ważne jak głupim. Ważne by Twój wygodny światopogląd stał tam gdzie stoi. Jeszcze na wszelki wypadek wytykniesz jakimś
  • Odpowiedz
pewnie sprowokowała samą swoją obecnością albo istnieniem?

@JanTrajbal2: skąd w ogóle taki pomysł? gdzie tak napisałem?

@chudzielec pozwól żebyś zamknął mordę XD nic o mnie nie wiesz, oj nic. jak ktoś nie włazi w dupę ukraińcom to wam styki przepala, obłęd. nic nie zrozumieliście z tego co pisałem (bo nie chcecie). elo
  • Odpowiedz
Kurde, ale wstyd być Polakiem w takiej sytuacji

@tadeusz-rozwadowski: wstydzisz się za typa, którego imienia nawet nie znasz i nie masz pojęcia kto to? to nie jest twoja wina, nie musisz przepraszać za kogoś..
  • Odpowiedz