Aktywne Wpisy

shaleniska +2
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

źródło: 1000020390
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/87046653/kononowicz-patostreamy-slawek-pochwal-sie-co-sie-d#297995957
Więc...
@Brat_mexicano_TV odpowiadam : Nowakowie mają ze mną umowę normalnie podpisaną. O dzieło.
Szkalowanie wojcika i mielonki oraz koordynacja kanału na discordzie.
Dzieciakom z discorda potem płacę kartami podarunkowymi. Kosno znów dostaje codziennie 15zl na żarcie w HP (taka typowa stawka dzienna). Felczak ma codziennie od nas konserwę tyrolską (na ciepło!!).
Tylko barnej jest na wolontariacie, bo ciężko złapać go pod jakimś konkretnym adresem lub telefonem. Musi się ukrywać.
Ogólnie kokosów obecnie nie ma, ale idzie dorobić.
Praca na akord, pasztetowe wtorki, zamiast karty multisportu orbitrek dla każdego.