Aktywne Wpisy

WhoIsElijah +78
źródło: 1000002142
Pobierz
kyloe +48
Poszedłem do Tosti na Odrzańskiej, oczekiwania miałem żadne, spodziewałem się drogo, mało ale może chociaż smacznie. No nie - jest dramatycznie źle. Zamówiłem "zestaw" składający się z Tost Oklahoma, frytki, 300 ml Pepsi i sos ranczerski
Frytki średnio ciepłe, niezbyt dobre, w ogóle jak zamawiałem to moje zamówienie było jedynym realizowanym więc żeby podać zimne frytki nie mając nic innego do roboty w tym czasie to się trzeba naprawdę postarać xD Sam tost
Frytki średnio ciepłe, niezbyt dobre, w ogóle jak zamawiałem to moje zamówienie było jedynym realizowanym więc żeby podać zimne frytki nie mając nic innego do roboty w tym czasie to się trzeba naprawdę postarać xD Sam tost
źródło: IMG_9305
Pobierz

Mirror: https://streamin.link/v/b979cd4f
#mecz #meczgif #mundial
@konto_dla_trybu_nocnego: nie ważne, każdy faul Argentyny to kartka. A borasa nalepki to się słuchać nie da. Komentarze pod internet.
@konto_dla_trybu_nocnego: impet, dynamika, piłki dawno nie było przy Olmo, bo zgrał na jeden kontakt. Decyzje sędziego ratuje tylko to ze Alister nie ściągnął Olmo równo z trawą trafiając w noge postawną. Ja bym się nie pierrdolil tak jak nie p-------l się Alister i dałbym jednak kartkę. Ostry mecz, ale raczej z jednej strony. Chociaż w
@konto_dla_trybu_nocnego: XD