@BlackpillMonster: To najwyraźniej taki programista co nie umie programować. Takich właśnie bardzo szybko odsiewa się na rekrutacji. Nigdy nie powinien próbować dostać się do branży. Pewnie też do niczego innego się nie nadaje. Dobrze że nikt go nie zatrudnił, jeszcze zniszczyłby kolejny projekt, a firma przez niego zanotowała straty. Jeszcze przez misiąc pewnie ktoś musiałby nad nim stać i wdrażać go w projekt. Teraz każdy rekruter ma szansę wpisać go
@BlackpillMonster: on chociaż dostał info że z niego rezygnują, ja z rok temu dostałem po rozmowie feedback że wszystko spoko i odezwą się w ciągu 2 tygodni, bo potrzebują jeszcze coś wewnętrznie ustalić
to był ostatni kontakt z ich strony ( ͡º͜ʖ͡º) dobrze że chociaż cały proces to było tylko 15 minut pogadanki z HR, a później półtorej godziny technicznej rozmowy
@some_ONE: Mi raz firma powiedziała że odezwie się za 2 tygodnie i się nie odezwali więc wysłałem maila przypominającego i zatrudnili mnie dając mi największą wypłatę jaką w życiu widziałem na oczy. Czasem warto się przypomnieć.
@BlackpillMonster: zastanawiałam się ostsrnio w temacie zadań, nie żadne it ale nawet gówniany Excel w logistyce, zadania w necie, jakbyś miał nowy budżet państwa projektować, zupełnie jakbyś od czasów skończenia nauki nic się nowego nie nauczył.
raz mnie rozbawiła koleżanka, niby z wiedzą it, że jak wysyła, cv to na tej aplikacji nikt tego czyta. ja, wysyłam żeby być w, bazie (rzadko ale czasem ktoś oddzwoni), do statusów aplikacji mam
źródło: awqakc
Pobierzto był ostatni kontakt z ich strony ( ͡º ͜ʖ͡º) dobrze że chociaż cały proces to było tylko 15 minut pogadanki z HR, a później półtorej godziny technicznej rozmowy
raz mnie rozbawiła koleżanka, niby z wiedzą it, że jak wysyła, cv to na tej aplikacji nikt tego czyta. ja, wysyłam żeby być w, bazie (rzadko ale czasem ktoś oddzwoni), do statusów aplikacji mam