Aktywne Wpisy

markaron +27
Taka ciekawostka. Dziś dostałem komplement za najtańsze perfumy w mojej kolekcji (23zł za setkę) od sąsiadki z bloku (ona 30, ja 40), mianowicie mój ukochany, klasyczny Adidas Dynamic Pulse. Oczywiście mijaliśmy się wcześniej, gdy miałem na sobie zarówno mainstream jak i drogą niszę, ale to co podziałało na nią dzisiaj, to nie perfumy ale mój outfit bramkarza i torba wychodząc na trening. Zwykle przebieram się w szatni, ale dziś byłem zabiegany i
źródło: obraz
Pobierz
r5678 +18
źródło: 20241102152434
Pobierz

W sumie to co z tym milionem ukrainek które miały uratować nasz rynek matrymonialny xd? Udało się jakiemuś wykopkowi wyrwać i czy wgl kojarzycie żeby ktoś wyrwał? Ja znam tylko jeden przypadek ale w drugą stronę i to polka wyszła za ukraińca. Ponad 4 lata od wojny a mam wrażenie że nic się nie zmieniło w tej kwestii xd.
#tinder #zwiazki #przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@Henson_: Tak ale skala jest nieporównywalna. Część polek bez problemu za siebie zapłaci chociażby po to żeby pokazać Ci, że są silnymi kobietami. Jak pójdziesz z ukrainką na kawę i za nią nie zapłacisz to możesz być prawie pewny, że to wasze ostatnie spotkanie.
Takze troche sietu osiedliło, na badoo czasami mi wyskoczą, ale bez języtka pl nie chce mi ię nawet w prawo przesuwać. Nie sąto ilości w mojej okolicy o ktorych pisali wykopki i śmiały siep0lki ale coś jednak jest.
Polacy są nr 1 jeśli chodzi o bycie nie atrakcyjnymi dla 100% populacji kobiet.
Nas żadna nie chce (nawet polki) i dlatego polski naród wymrze.
@mirko_anonim: Ja nawet nie próbowałem. Ale słyszałem historię, że raczej nie warto w takie związki wchodzić