Aktywne Wpisy

mielonkazdzika +73
Taka sytuacja.
Mamy gości, pytam się, co lubią jeść, oni na to, że spaghetti. To kupiłem składniki i robię, oni z pytaniem, że jak to bez Bolognese, ja na to, że no spokojnie, właśnie robię Bolognese, dokładnie Ragu Bolognese wołowe. Oni, że jak to bez Bolognese, ja na to, że przecież robię, oni, że to tak się nie robi, że Bolognese się kupuje takie słoiki. To wyjaśniam, że robię ze składników zamiast
Mamy gości, pytam się, co lubią jeść, oni na to, że spaghetti. To kupiłem składniki i robię, oni z pytaniem, że jak to bez Bolognese, ja na to, że no spokojnie, właśnie robię Bolognese, dokładnie Ragu Bolognese wołowe. Oni, że jak to bez Bolognese, ja na to, że przecież robię, oni, że to tak się nie robi, że Bolognese się kupuje takie słoiki. To wyjaśniam, że robię ze składników zamiast
źródło: 1000071915
Pobierz
skdmaskoilopll +414
źródło: 1000002743
PobierzKim ??
- Json 57.7% (430)
- Lucia 42.3% (315)

Cześć,
jestem w totalnej kropce. Za 3 miesiące kończy mi się okres wypowiedzenia, w jednej z największych korporacji. Powód? Redukcja etatów, oczywiście. Sprawa wygląda tak, że mam podwójne wykształcenie: prawo oraz zarządzanie. Pracowałem w szeroko pojętej analityce w amerykańskim banku inwestycyjnym. Od kwietnia napieprzam CV jak szalony, miałem nawet kilka rozmów, a CV wysyłam głównie przez pracuj.pl i Linkedina. Czy ktoś może mi powiedzieć, czy realne jest znalezienie pracy w tak krótkim czasie? Nie mówię o pracy marzeń, ale o jakiejkolwiek pracy w korporacyjnym kołchozie. Powoli, brakuje mi sił. #korpo #praca #depresja #pomocy #korporacja #big4
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta