Aktywne Wpisy

Jestem chłopem Mam 27 lat i nie chce mieć dzieci. Jestem z różową 1.5 roku i powoli zaczyna naciskać na ślub, wspólne mieszkanie, i w przyszłości dzieci. Ona jest 3 lata młodsza, ale ja tego nie widzę. Nie zarabiam dużo, ona też, już teraz często liczę kasę, a co dopiero jakby pojawił się dzieciak. Też za bardzo nie chce rezygnować ze swojego życia bo niezbyt lubię dzieci. Ostatnio byliśmy u jej kuzynów

Salido +279
Minął 12. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
46 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
50 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
46 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
50 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-3
Pobierz

Przewińcie tak do 25s
https://streamable.com/527lqa
Ten filmik ma 78 sekund, tik tok zniszczył społeczeństwo skoro trzeba taki dopisek dawac xD
@Superstitio To nie ma nic z tiktokiem współnego. W życiu go nie używałem, ale skoro oglądałem i wiem, że przez 25 sekund chłop stoi to czemu wam nie dać znać, co byście też nie musieli patrzeć na stojącego typa.
Ja zawsze doceniam jak mi ktoś wskaże moment "mięsa".
@Superstitio: Pamiętam że od dawna ludzie oburzali się gdy ktoś wrzucał 60 sekundowy filmik gdzie przez pierwsze 40 sekund nic się nie działo. Na wykopie to standard od wielu wielu lat że pisze się "Akcja od 0:37"
Akcja 5 sekund. Po akcji 40 sekund, które można przewijać i wyjdzie 5 sekund. Razem 10 sekund.
Tymczasem czekanie 25 sekund, bo niby tiktok. Za 25 sekund to ja będę oglądał 3. film, a ty wtedy zobaczysz wybuch.