Aktywne Wpisy

JCash +238

JestemKaspi +52
Z życiowych osiągnięć to udało mi się dostać bana na grupie elektryków w dyskusji o podłączaniu płyty indukcyjnej i piekarnika do jednego kabla trójfazowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#elektryka #elektrodacontent
#elektryka #elektrodacontent
źródło: IMG_7809
Pobierz

Wykopki rzuciły się linczując żonę @alkoJezus
Sam autor zarzucał jej zdradę, wyprany od tiktoka mózg, osobę trzecią. Szkoda, że nikt nie pokusił się o sprawdzenie postów OPa - nie trzeba było nawet daleko grzebać. Dosłownie ostatni wpis przed tym zalinkowanym dotyczył zmagań z chorobą alkoholową.
Kiedy napisałem mu, że przecież zona nie raz prosiła go, żeby zaczął się leczyć i poszedł na odwyk, to usunął mój post kłamiąc, że sięgnął po a-----l pierwszy raz od 10 lat dopiero po tym, jak zostawiła go żona. Dalej jest tam, gdzie lata temu, żyje w wyparciu i nie może się przyznać do choroby. Kiedy wysłałem mu screena który udowadniał, że kłamie, po prostu usunął post.
W dodatku gość choruje na schozofrenię, bierze na nią leki - niestety nie wolno ich łączyć z alko, stąd takie, a nie inne SMSy. Jedyną osobą trzecią w tym związku były duchy agentów KGB, które widział w kolejnym epizodzie paranoicznym.
Trzeba być naprawdę bezczelnym, żeby stawiać w takim świetle osobę, która latami o ciebie walczyła.
tl:dr @alkoJezus Przeproś żonę za zmarnowanie jej 16 lat życia bajkami o tym, że przestaniesz chlać i usuń konto.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Pijcie za mnie kompot
#zwiazki #rozwod
źródło: alkus
PobierzKobiety mają jedną ważną decyzję do podjęcia w całym życiu a i tak duża część
Licztysz, że coś dobrego z tego wyniknie, czy świadomie w pełni robisz taką szopkę, żeby go zaszczuć jeszcze bardziej?
Ty się zastanów.
z fartem
@tyrytyty: wiesz, że część rzeczy widać dopiero kiedy ma się kogoś na codzień i zakłada się, że to po prostu trudniejszy czas i chce się tej osobie pomóc robiąc jej komfortowe codzienne warunki, żeby nic jej nie przeszkadzało? Nie mówię, że tak było w tym wypadku, ale jeśli ktoś nie miał wcześniej kontaktu z alkoholizmem to może nawet nie wiedzieć, że druga osoba