Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do wpisu: https://wykop.pl/wpis/86569939/taki-oto-prezent-dostalem-od-malzonki-na-40-urodzi

Wykopki rzuciły się linczując żonę @alkoJezus
Sam autor zarzucał jej zdradę, wyprany od tiktoka mózg, osobę trzecią. Szkoda, że nikt nie pokusił się o sprawdzenie postów OPa - nie trzeba było nawet daleko grzebać. Dosłownie ostatni wpis przed tym zalinkowanym dotyczył zmagań z chorobą alkoholową.

Kiedy napisałem mu, że przecież zona nie raz prosiła go, żeby zaczął się leczyć i poszedł na odwyk, to usunął mój post kłamiąc, że sięgnął po a-----l pierwszy raz od 10 lat dopiero po tym, jak zostawiła go żona. Dalej jest tam, gdzie lata temu, żyje w wyparciu i nie może się przyznać do choroby. Kiedy wysłałem mu screena który udowadniał, że kłamie, po prostu usunął post.
W dodatku gość choruje na schozofrenię, bierze na nią leki - niestety nie wolno ich łączyć z alko, stąd takie, a nie inne SMSy. Jedyną osobą trzecią w tym związku były duchy agentów KGB, które widział w kolejnym epizodzie paranoicznym.

Trzeba być naprawdę bezczelnym, żeby stawiać w takim świetle osobę, która latami o ciebie walczyła.

tl:dr @alkoJezus Przeproś żonę za zmarnowanie jej 16 lat życia bajkami o tym, że przestaniesz chlać i usuń konto.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@alkoJezus +1396
Taki oto prezent dostałem od małżonki na 40 urodziny
Pijcie za mnie kompot

#zwiazki #rozwod
lezese - W nawiązaniu do wpisu: https://wykop.pl/wpis/86569939/taki-oto-prezent-dosta...

źródło: alkus

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lezese: chyba wiedziała z kim się wiąże, nie? Przedstawiasz listę tych wad jako coś co powinno uzasadniać rozwód podczas gdy to nie ma żadnego znaczenia jeśli nikt jej nie zmusił do wyjścia za niego. Jak on jej nie n--------a to powinna ponieść (i tak prawie nieistniejące w dzisiejszym świecie) konsekwencje za próbę rozwalenia związku małżeńskiego.

Kobiety mają jedną ważną decyzję do podjęcia w całym życiu a i tak duża część
  • Odpowiedz
@lezese: I Ty publicznie będziesz teraz prowadził na internecie na portalu wykop.pl przepychankę internetową tematami rodzinnymi, prywatnymi z osobą, która uważasz, że jest chora na schizofrenię, tak?
Licztysz, że coś dobrego z tego wyniknie, czy świadomie w pełni robisz taką szopkę, żeby go zaszczuć jeszcze bardziej?
Ty się zastanów.
z fartem
  • Odpowiedz
@tyrytyty: Rozwala mnie, jak niektórzy zrobią najbardziej skomplikowanego fikołka, żeby tylko wyszło, że coś jest winą kobiety. A kiedy kobieta coś odwali, to nigdy nie widzę komentarzy stwierdzających, że przecież facet widział, z kim się wiąże, tylko też jest pojazd po babie.
  • Odpowiedz
chyba wiedziała z kim się wiąże, nie?

@tyrytyty: wiesz, że część rzeczy widać dopiero kiedy ma się kogoś na codzień i zakłada się, że to po prostu trudniejszy czas i chce się tej osobie pomóc robiąc jej komfortowe codzienne warunki, żeby nic jej nie przeszkadzało? Nie mówię, że tak było w tym wypadku, ale jeśli ktoś nie miał wcześniej kontaktu z alkoholizmem to może nawet nie wiedzieć, że druga osoba
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: totalna bzdura. Albo inaczej, pomijam fakt ludzi którzy się kryją z tym przez 3 lata. Tacy ludzie to kompletna mniejszość (bo wymaga ponadprzeciętnego iq), znaczna większość LUDZI (facetów też) neguje czerwone flagi. Przestań uprawiać szkodliwą propagandę - jak ktoś idzie na keks, to zwykle ignoruje redflagi.
  • Odpowiedz