@CipakKrulRzycia: konowały śmiały się ludziom w twarz, bo wiedzieli, że nawet jak wszyscy inżynierzy rzucą się na medycynę to im i tak nic to nie zmieni na rynku pracy dzięki limitom ( ͡°͜ʖ͡°)
@CipakKrulRzycia: ja pamiętam jak programiści na wykopie gardzili biedakami co zarabiają mniej niż dwie średnie krajowe. Chociaż tych było im trochę żal, że nie są inteligentni i nie uczyli się dużo.
@CipakKrulRzycia: kiedyś miałem kolonoskopię w sedacji. Podczas wybudzania anestezjolog zagadał do mnie o zarobki w IT. Kiedy mu powiedziałem orientacyjne kwoty to parsknął i powiedział: tylko tyle?
ja pamiętam jak programiści na wykopie gardzili biedakami co zarabiają mniej niż dwie średnie krajowe.
@ipkis123: jakoś jestem mocno przekonany, że to pisały te same osoby /konta, które potem nadawały spam na programistów "hehe, dobrze teraz tym kodojebcom", teraz piszą na lekarzy, a w międzyczasie czasie są aktywni na patostreamach, przegryw, blackpill albo inne g---o.
źródło: istockphoto-2153763614-612x612
Pobierz@ipkis123: jakoś jestem mocno przekonany, że to pisały te same osoby /konta, które potem nadawały spam na programistów "hehe, dobrze teraz tym kodojebcom", teraz piszą na lekarzy, a w międzyczasie czasie są aktywni na patostreamach, przegryw, blackpill albo inne g---o.
@RHarryH: tak bylo, nie zmyślam