Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +191
Waga zmierzona i wychodzi , że ubyło 11,55 kg chłopa od 5 maja kiedy było ważone wcześniej . Coraz @mniejmniejest
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_62D348C6-D9B7-4BAB-9804-A03809F62AE9-9674-00000A002BD6593A
Pobierz
UmbertoDalleMontagne +536
Jak tam, wyspani? Pan #lekarz100k też spał całkiem twardym snem przez ostatnie 8h ale przynajmniej zarobił te 10k złotych będąc w tym czasie na dyżurze. Dobrego dnia!

Moja żona nie czuje żadnych wyrzutów sumienia gdy manipuluje w rodzinie dla swojej wygody.
Nie wiem czy wczesniej tego nie zauważałem czy po prostu miałem więcej energii żeby to wszystko brać na spokojnie.
Mieszkamy pod miastem. Żona nie pracuje, syn w szkole.
Mam mieszkanie po dziadkach które planuje przekazać synowi jak pójdzie na studia.
Akurat z spółdzielni wypadł przegląd instalacji i ktoś musi być w mieszkaniu przez tą godzinę.
Ja to zawsze załatwiałem ale nie mogę wyjść z pracy tym razem.
Zaproponowałem, żonie, żeby w takim razie ona pojechała, ale stwierdziła, że jej się nie chce jechać do miasta specjalnie bo nie planuje żadnych zakupów itp. (do mieszkania autem ma 20 minut) i powiedziła synowi, żeby pojechał po szkole i poczekał. (Syn ma komunikacją ze szkoły 45 minut w jedną stronę).
Syn nie chciał jechać bo z dojazdami i czekaniem zajmie mu to kilka godzin i miał inne plany.
Wtedy żona rozpoczeła swoje przedstawienie "ze wszystkiego robisz problem", "jutro pojdziesz gdzie planowałeś", "nie jesteś już dzieckiem".
Z jednej strony synowi się to przyda, bo czegoś się nauczyć choć to drobnostka, to jednak ciężko mi patrzeć jak moja żona bez żadnych wyrzutów potrafi wjechać najbliższy na sumienie, tworzyć jakieś poczucie winy i robi to dla własnej wygody.
Jak byliśmy sami przedstawiłem jej całą sytuację bo to już było wiele takich zagrywek w ostatnim czasie i ona nie widzi w swoim zachowaniu nic złego. Jaby jej mózg nie był w stanie tego w ogóle przeprocesować co jej próbuję wytłumaczyć.
#zwiazki
#rodzina
#logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
U homo polacusa występują 2 formy albo totalny bastard który nie interesuje się rodzina albo ciepła klucha która daje sobie narobić na głowę , ty jesteś tym drugim .
Panie trzeba znaleźć złoty środek w życiu , łaski nie robi skoro siedzi w domu , by się wstydziła tak pierdziec w fotel zamiast dziecku pomoc, widocznie
Ja rozumiem że jakby kazal jej lizać sobie dupę to ma prawo odmówić ale odmówić pomocy własnemu