Wpis z mikrobloga

Hejka, dzisiaj update do tego tematu: https://wykop.pl/wpis/86379073/no-hej-dzisiaj-niezbyt-mily-post-na-tagu-ale-i-tak
@FuriousViking jednak się zreflektował i znalazł czas na nadanie, niestety czekałem na to w sumie trzy tygodnie ( a finalnie odezwał się dopiero ten czwartek).
Mówił coś, że ma jakieś grube przenosiny i przez to tak, ale nadal to można napisać i do paczkomatu w sensowniejszym czasie podejść, niestety musiałem się wielokrotnie upominać z moją sprawą, co nie było ani dla mnie ani dla niego.

Ale wracając do meritum, koniec końców mi to wysłał, nawet z bonusami, i dzisiaj to odebrałem.
Co prawda mam trochę zarzut do pojemności głównie Prady, bo w reszcie aż takiej dużej różnicy nie było, z rzeczonego ~70 ml, było jednak bliżej 40ml, no ale mniejsza można przez brak możliwości prześwietlenia się walnąć (co prawda dobrą latarką idzie to zrobić)
Także tak, finalnie mam perfumy, po długim oczekiwaniu, z małymi bonusami, które załączam jako dowód.

Chłop nie uciekł na moje szczęście za Łotwę, ale no i tak średnio jestem zadowolony z takiej transakcji, przez niepewność co do finału.
Nie ukrywam, że sprawę chciałem właśnie przez to kierować na policję, ale co mi się dziwić, kiedy ostatnią wiadomość od niego miałem 27 maja, a odezwał się finalnie jakoś 10-11 czerwca, więc 2 tygodnie całkowicie bez odzewu.
#perfumy
@loopie96 +66
No hej, dzisiaj niezbyt miły post na tagu, ale i takie czasami trzeba.
Serdecznie nie polecam użytkownika @FuriousViking do robienia z nim jakichkolwiek interesów.
Tag rozbestwił mnie i od każdego tutaj oczekuję profesjonalizmu i sam taki też daję ,i jak mówię, o jakiejś dacie do której się zobowiązuje to
loopie96 - Hejka, dzisiaj update do tego tematu: https://wykop.pl/wpis/86379073/no-he...

źródło: 1000036492

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@khetar: właśnie bonusy to końcówki flakonów, na zdjęciu
To może tak napiszę bo faktycznie tego nie zawarłem, podstawą transakcji miało być jak w poście:
- Prada Luna Rossa Black ~70 ml
- Pabanne Pure XS Night ~70 ml
- Rasasi La Yuqawam ~65
  • Odpowiedz
@loopie96: czyli wychodzi że chłop miał dużo obowiązków i nie chciał oszukać.

Ale jednocześnie postąpił bardzo niemiło. Wystarczyło zwrócić kasę i podać realny termin transakcji, to to akurat trwa w czasach blik na telefon - sekundę
  • Odpowiedz
  • 1
@BorsuczaJama: i tutaj się całkowicie z tobą zgodzę, każdy czasem jest obciążony większą ilością rzeczy, nie chciał oszukać, tylko tak wyszło mimo wszystko średnio
Ale można wtedy właśnie ustalić realny termin a nie przesuwanie po raz kolejny, a potem urwanie kontaktu, albo chociaż wstrzymać transakcję i zwrócić kasę, tym bardziej w czasach blika gdzie jak kazdy wie to dokładnie jak piszesz, sekunda
  • Odpowiedz
  • 1
@5only: ciekawy, ale to raczej nie mój klimat, chciałem te perfumy głównie ze względu na Pradę, bo ona bardzo przypadła mi do gustu
XS sobie teraz zapodałem i hmm, mocno karmelowo-przyprawowy,
trochę przypomina mi lepiej zblendowanego Lattafa Qa'ed al Fursan, tylko dużo mniej żywicznego, bo tam wszystko było dla mnie zbyt przytłaczające
  • Odpowiedz
Dziękuję za odpowiedź, bylem ciekawy zapachu,mam pure xs i przypasował mi. Jakbyś chciał sie kiedyś pozbyć to jestem chętny( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@5only: muszę sobie potestować na spokojnie te zapachy, ale będę miał w pamięci że jak coś to jesteś chętny na tego Pure XS Night
podstawki Pure XS nie wąchałem także do niej nie porównam, bo nie znam tego zapachu
  • Odpowiedz