Aktywne Wpisy

shaleniska +1
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

źródło: 1000020390
Pobierz

źródło: 1000028773
PobierzPrzecież te butelki i tak by trafiły tam gdzie mają trafić. Szczególnie jeśli to jest kosz tylko na plastik.
@mk321: @fiaslnfilrangve: kto powiedział, że chodzi o butelki, a nie o trochę mroczniejczy aspekt, czyli mniejszą liczebność po tej krwiożerczej walce? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@fiaslnfilrangve: nie wiem czy istniej bardziej p------y pomysł późnego kapitalizmu jak przerzucenie gospodarki komunalnej na dzieci i bezdomnych przy jednoczesnym generowaniu zysków dla kapitału. Powiedziałbym, że nic głupszego nie wymyślą ale niestety nie jestem tu optymistą.
@miodeksmrodek: a myślisz dlaczego najbogatsi tech bros budują sobie samowystarczalne schrony?
@fiaslnfilrangve: a nie może być dwóch wygranych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@loginnawykoppl: na Ciebie. Ty to finansujesz. Dzieci i bezdomni są de facto beneficjentami
Jeżeli uznajesz ten komiks za śmieszny, to xD
to juz bylo po 1 artykułach w stylu oddał 1000 butelek, na 100% zbierał albo grupowo, albo wyciągał ze śmietników