Aktywne Wpisy

divinemadrid +414

Jakiego systemu operacyjnego używasz i czemu
- Windows 41.0% (43)
- MacOS 12.4% (13)
- Linux 29.5% (31)
- *BSD 1.0% (1)
- Własnego 2.9% (3)
- Android 5.7% (6)
- iOS 1.0% (1)
- Kalkulator 6.7% (7)
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Gdzie się teraz poznaje kobiety? Umówmy się, jak masz 30+ to albo spędzasz 3/4 dnia (+dojazdy) w robocie albo na zdalnej w domu więc zostają aktywności poza. Tylko jak to ogarnąć? Fajnie wyjść na rower czy pobiegać ale nigdy tak nikogo nie poznałem. W codziennych sytuacjach też nie, no bo kajerki mam zagadywać przy zakupach? Wszelkie aktywności socjalne są skierowane albo dla dzieci albo emerytów. To gdzie ja mam szukać? To wgl możliwe że jakaś 25-30 #rozowepaski jest wolna? Jak tak to gdzie one szukają? Bo te poniżej 25 to patrzą na mnie jak na starszego pana, a nawet wgl nie patrzą bo to nich przedział. Zostaje jedynie w pracy szukać..
#zwiazki #relacje #przegryw #samotnosc #blackpill #tinder #badoo #przegrywpo30tce #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: nie szukają, zwyczajnie wchodzą w sytuacje społeczne związane z hobby i znajomymi.
Gdzie poznałam facetów spoza grona moich znajomych? W serwisie rowerowym, przez stravę, na strzelnicy, na konwersacjach językowych, przez wspólny gatunek zwierzaków, na wykopie, przez znajomych znajomych, którzy napatoczyli się podczas jakichś wspólnych aktywności.
Często wtedy trafia się na fajnego człowieka, z którym zaczyna się coraz więcej
@mirko_anonim: Gdzie się pracuje, fletem się nie wojuje.
Pewnie w powiatowym mieszkasz to over, nawet jak jako tako wyglądasz. Jak jesteś ze wsi spod powiatowego to over x2
Każda wyjechała na g---o studia eh
@mirko_anonim: dokładnie, co w tym złego. Może akurat wkręcisz się w jej towarzystwo
Komentarz usunięty przez autora