Aktywne Wpisy

mxala +21
Jakie dobre książki sci-fi polecacie przeczytać? Szukam perełek i tytułów, które naprawdę warto znać.
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction

omicronns +106

#twitter
źródło: Zrzut ekranu 2026-06-09 175549
Pobierza i jeszcze jedno, czy miałeś wykupioną chociażby subskrypcję w wersji Basic za około 10 zł miesięcznie? Czy żadnej subskrypcji nie kupowałeś?
źródło: image
PobierzPrzez x przetoczyła się fala banów dla potencjalnych bot kont (jesteś według nich botem), ale nie martw się nie tylko ty jesteś uważany za bota, bo i oberwałem ja i tysiące innych osób niezależnie kogo popierają czy skąd są, a nawet tych co im płacą za niebieski znaczek (ultra kekw).
To że śmiga normalnie nie oznacza że nadal nie masz łatki bota, ba, można nawet oberwać banem