Wpis z mikrobloga

nie płacą mi za jego nielubienie zwyczaj

@sameowoce: XDDD jaki ty jesteś głupi typie
Tak, bo jak ktoś krytykuje go, to od razu na pewno dostaję pieniądze za to
Nie każdy jest "silniaczkiem" niektórzy po prostu mają dosyć takich cwaniaków
Może ci przejdzie przez myśl fakt, że jakby Kaczyński wystawił dosłownie KAŻDEGO to i tak by został prezydentem, bo ludzie to debile głosujący za Pis i PO przez lata
  • Odpowiedz
@Lexi20: Nie wiem czy jesteś silniczkiem, ale w internecie hula banda Giertycha, która miesza każdego z błotem, jeśli nie kocha PO. Dostawało się nawet Biejat za wzięcie tęczowej flagi na debacie czy Hołowni, że zwołał Zgromadzenie Narodowe na zaprzysiężenie prezydenta. Na Wykopie też jest ich sporo
  • Odpowiedz
Nie wiem czy jesteś silniczkiem, ale w internecie hula banda Giertycha, która miesza każdego z błotem, jeśli nie kocha PO. Dostawało się nawet Biejat za wzięcie tęczowej flagi na debacie czy Hołowni, że zwołał Zgromadzenie Narodowe na zaprzysiężenie prezydenta. Na Wykopie też jest ich sporo

@Pomorski_Wilk: krytyka debilki biejat co dogadywala sie z dudą albo w------e miala w los Polski podczas kampanii prezydenckiej (liczyla tylko na to zeby sie promować)
  • Odpowiedz
Holownie to niszczyli i koalicjanci

@Wink: potezny tusk kazal holowni na debatach p-----------c sie na rowni do trzaskowskiego jak i do nawrockiego, a takze ten sam potężny tusk kazal mu spotykac sie z kaczynskim po nocach.
  • Odpowiedz
@Pomorski_Wilk: nie wiem co robil sok z buraka, ale wiem, ze biejat i hujownia przyczynili sie bardziej do wyboru nawrockiego niz memcem albo sam nawrocki i gdyby nie bylo tej dwojki podczas pierwszej tury to nawrocki nie bylby prezydentem.
  • Odpowiedz
@stannis: Idąc twoim tokiem rozumowania Nawrocki wygrałby bez problemu, gdyby Mentzen i Braun nie wystartowali w 2 turze. 86 procent wyborców Hołowni i 90 procent wyborców Biejat poparło Trzaskowskiego w 2 turze. Podobna proporcja była u Mentzena i Brauna na Nawrockiego
  • Odpowiedz
@Pomorski_Wilk: nie zrozumiales mnie, braun i memcem na debatach nie atakowali prawie w ogole nawrockiego, a biejat i hujownia na rowni traktowali nawrockiego i trzaskowskiego.

Trzaskowski mial dobra kampanie dopoki nie obili go ze wszystkich stron na debacie w konskich, nawrocki mial latwiej, bo musiał przyjmować ciosy tylko od jednej ze stron. Pytania od jakubiaka albo innych pokemonow to byl odpoczynek dla batyra, a trzaskowskiemu nikt nie pomagal.

Jakby taka
  • Odpowiedz
@stannis: Trzeba było nie robić prywatnej debaty z TVP w Końskich, gdzie chciano dyskryminować innych kandydatów przed 1 turą. Poza tym koalicją się jest po wyborach parlamentarnych, a nie na wyborach prezydenckich. I nie zapominaj o przygłupach z KO, które chciały pomóc Trzaskowskiemu. Największe pretensje miej do Stanowskiego, bo moim zdaniem on najbardziej namieszał
  • Odpowiedz
@Pomorski_Wilk: nawet jesli ta debata to byl blad to gratuluje biejat instynktu samozachowczego i walki za sprawy lgbt, trzaskowski chcial zrobic debate 1 na 1, wiec biejat mu r-------a debate i pozniej byla rownia pochyla. Srodowiska lgbt pewnie sie ciesza.

oza tym koalicją się jest po wyborach parlamentarnych, a nie na wyborach prezydenckich.

@Pomorski_Wilk: szkoda, ze taki jakubiak o tym nie wiedzial i
  • Odpowiedz
Poza tym koalicją się jest po wyborach parlamentarnych, a nie na wyborach prezydenckich

@Pomorski_Wilk: taki jakubiak mial instynkt samozachowawczy, klepal nawrockiego po plecach na debatach i dzieki temu ma szanse wrocic do koryta w 2027, a ta debilka biejat bez instyktu samozachowawczego nie poprawila ani swojej sytuacji ani sytuacji lewicy ani sytuacji swoich wyborcow podczas tej kampanii i ty sie dziwisz, ze ludzie ja krytykuja? XD
  • Odpowiedz