Aktywne Wpisy

abd00l3k +508
Ja tylko przypominam, że w czasie COVID te konowały miały stawki x2, pomyślcie jakie wtedy było eldorado. Temat trzeba grillować tak samo jak temat Majtczaka, do skutku.
#lekarz #lekarz100k
#lekarz #lekarz100k

Dragnipurake +30
Rano wisiał tu wpis, ale zniknął, więc wrzucam zdjęcie z niego.
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
źródło: kiszak
Pobierz

Męczył się w związku, jak każdy skrajny indywidualista, który jakiekolwiek ustępstwa na rzecz wspólnej relacji traktuje jak atak na swoją niezależność
@mirko_anonim na cholerę był ci związek, skoro ewidentnie brzmisz jak typ, co nie potrzebuje drugiego człowieka do życia.
Zmarnowałeś lasce 8 lat - gratulacje!
o lękowym stylu napisałem w formie pytania, żeby się zastanowić, a nie w formie twierdzenia że coś wiem, bo nie wiem
tak czy inaczej, różne ludzie mają temperamenty, jedna laska będzie się czuła porzucona jak chłopak wychodzi na trening i uważa że powinien siedzieć z nią w domu, a inna będzie czuła że ma
I nie chodzi o to, żeby dać się opleść bluszczowi, tylko tutaj raczej nie było balansu w drugą stronę. A nawet z
Mój przypadek to
Zazwyczaj jest tak, że facet oddaje całą swoją prywatność... Baba w związku dobrze przypilnuje, żeby czas wolny faceta był poświęcany tylko jej. Facet w związku jest praktycznie w kajdanach. Baba w związku żyje jak pączek w maśle, bo ma pajaca, który wokół niej skacze. A jakby mężczyzna wymagał
@vanschout: a no tak, bo chłopy nie wymagają od bab, żeby poświęcały im swój czas i swoją prywatność xD
z anonima beka, że aż 6 lat zajęło mu ogarnięcie faktu, że jest "chłodnym indywidualistą", a tu jeszcze sraki do laski, że ma lękowy styl przywiązania xD