Aktywne Wpisy
Trao +383
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz
pepepanpatryk +123
Dziękuję Pan Unia Europejska za zarżnięcie europejskiego przemysłu tylko po to, żebym i tak kupił made in china, bo w EU tych produktów nikt nie produkuje, ale przynajmniej kupię z marżą 150% od importera, to na pewno rozwinie ponownie przemysł, na pewno, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
źródło: image
Pobierz

![[Afera]Fundusze wchodzą w medycynę! Akcja prywatyzacja!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/853c05e2504da0bbece7f022deac31e29385ebfb8a274cd00f8bbacdc9cf8291,q80.jpg)

#jedzenie
źródło: Screenshot 2026-06-01 at 01-53-03 zatkało kakao - Szukaj w Google
PobierzSmutne masz życie?
źródło: Screenshot 2026-06-01 at 02-01-51 kij w dupie - Szukaj w Google
PobierzZałóżmy że trafiasz na komentarz jakiś polityków którzy cisną po sobie, to że komentarz cię rozbawi nie równa się że zgadzasz z tą osobą czy partią którą reprezentuje
Dodatkowo nie wiem kto ma tutaj smutne życie. Skoro jedyne co robisz to czepianie się ludzi. nie wiem, idź na siłownie rozładować emocje czy coś.
oj zabolało i się dziecko obraziło w stylu a właśnie że ty wychodząc powstrzymując płacz.
2h temu wróciłem z siłowni, polecam. Jestem wyluzowany i potrafi mnie coś rozbawić, czego chociażby efektem jest ten temat, a u ciebie jest czepianie się, traktowanie wszystkiego na spinie, szukanie pretekstu do zaczepki bo i to nie pierwszy temat. może jak pójdziesz na tą siłkę to zgubisz ten kij.
pytałem z ciekawości czemu coś takiego prostujesz. Już wiem dlaczego, udanego dnia. nie wmawiaj innym spiny i kija w dupie jak sam go masz. to nie przeniesie się na mnie.