Wpis z mikrobloga

• 0
@zenon_z_chorzowa1: nie wiadomo na jakiej podstawie łączysz nie tylko poglądy ale i jakieś działania ze śmiesznym zdjęciem.
Załóżmy że trafiasz na komentarz jakiś polityków którzy cisną po sobie, to że komentarz cię rozbawi nie równa się że zgadzasz z tą osobą czy partią którą reprezentuje

Dodatkowo nie wiem kto ma tutaj smutne życie. Skoro jedyne co robisz to czepianie się ludzi. nie wiem, idź na siłownie rozładować emocje czy coś.
  • Odpowiedz
  • 0
@zenon_z_chorzowa1:
oj zabolało i się dziecko obraziło w stylu a właśnie że ty wychodząc powstrzymując płacz.
2h temu wróciłem z siłowni, polecam. Jestem wyluzowany i potrafi mnie coś rozbawić, czego chociażby efektem jest ten temat, a u ciebie jest czepianie się, traktowanie wszystkiego na spinie, szukanie pretekstu do zaczepki bo i to nie pierwszy temat. może jak pójdziesz na tą siłkę to zgubisz ten kij.
  • Odpowiedz
@r5678: faktycznie, nie chodź na siłownie, jak uważasz że komentowanie w necie to zaczepki. Nie wstrzykuje obie tego bo ci agresją odbija.

pytałem z ciekawości czemu coś takiego prostujesz. Już wiem dlaczego, udanego dnia. nie wmawiaj innym spiny i kija w dupie jak sam go masz. to nie przeniesie się na mnie.
  • Odpowiedz