Wpis z mikrobloga

#mojaforma #biegajzwykopem #mikrokoksy #paramitetrenuje #paramitephotography

Progres mały ale #postanowienianoworoczne są dobre. W drugiej połowie roku postaram się ćwiczyć lepiej. Tak było (wiem że inna poza ale postęp jest). Jak kiedyś dobiję do 70kg to wrzucę tors xD

Ramię 29cm ► 32cm

Masa 60kg ► 63,5kg :(

Płaska 60kg ► 75kg

Do tego bieganie 1km: 3:30 i 10km: 50:00, gdzie wcześniej po kilometrze się dusiłem.
paramite - #mojaforma #biegajzwykopem #mikrokoksy #paramitetrenuje #paramitephotograp...

źródło: comment_xMf3Fh1QKLjaFJKzkXC9ILcsrl0XvXLj.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@paramite: Na pewno dobrze zmierzyłeś tego bicepsa? Przy 176cm i 63.5kg to on wyglada na jakieś 35++, albo masz bardzo małe ręce i ten biceps na nich tak wygląda.

Edit: Czy chodzi może o wymiar przedramienia?
  • Odpowiedz
@paramite: Wywal cardio. Bez ćwiczeń cardio ważyłbyś teraz więcej. Policz sobie kalorie. Nie oszczędzaj się na siłce, mięśnie mają boleć, ciężary bierz największe, przy których wykonujesz ćwiczenie poprawnie technicznie. Zobaczysz, że ruszysz z kopyta z masą. Rok temu z podobnej masy co ty obecnie skoczyłem do 69kg w 2-3 miesiące.
  • Odpowiedz
@paramite: Nie musisz wywalać cardio, a nawet nie powinieneś. Dołóż sobie kalorii w te dni kiedy biegasz, bo masy nie nabierzesz jak bedziesz na deficycie. Co z tego że bedziesz miał dobrą masę, jak po przebiegnięciu 100 metrów spuchniesz?
  • Odpowiedz