Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +981
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

Czy to dziwne że podobają mi się czarne kobiety? Kiedyś wypaliłem przy świętach jak mnie jakieś wujki pytały o dziewczynę że no ciężko będzie znaleźć no bo w Polsce nie ma za wiele czarnych to prawie się zakrztusili kompotem i popatrzyli jak na wariata. Dla mnie to dziwne bo na zachodzie posiadanie czarnej partnerki to nic specjalnego a u nas niektórzy nawet reagują agresją jak nie chcesz polskej kobiety tylko widziwiasz i musi być coś z tobą nie tak. Tak samo kobiety reagują negatywnie gdy ktoś ma inne preferencje i próbują dokuczać że pewnie nie umiem sobie znaleźć tutaj to szukam z innego kraju bo łatwiej.
#przegryw #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Kolega ohajtał się z taką kilka lat temu, mogę go zapytać o tipy jeśli chcesz XD (ale on jej nie poznał w PL)