Wpis z mikrobloga

@qvvertyy: Jeśli wsiąknąłeś w Gotuka i n----------z sobie n-ty run pod maxowanie postaci, gdzie co rozdział czyścisz mapę z mobów, zbierasz wszystkie tabliczki, w sumie to masz całą grę w małym palcu to normalne, że wgrasz sobie skrypty z uniona na przyspieszenie czasu/auto loot i inne QoL.

Jednak takiej rumuńskiej abominacji Gothica jeszcze nie widziałem, vob locatory (coby noobek nie skipnął połowy itemów i kontentu) i mapa u---------a w znacznikach
  • Odpowiedz
@qvvertyy: Pamiętaj, że mój pierwszy akapit nie ma nic wspólnego z menelobijcą. xD Nie oczekuj też logiki, bo legoludy zaprzeczają sobie średnio co parę miesięcy.

On po prostu zrobi wszystko by sprawić wrażenie 'ogara' w każdym typie gier, a jak się kończy to wiadomo - nadużywanie glitchy na potęgę, tylko op buildy z neta lub od kolegów, ogrywanie Divinity 2 na taktyku(ale ze statystykami z normalnego poziomu trudności), walenie konia
  • Odpowiedz
@qvvertyy: Biorąc pod uwage jakim Kiszula jest ekspertem od spraw Gothica, zastanawiam sie, po co mu mapa poznakowana. Świat jest na tyle mały, że każdy kto grał w Gothica więcej niż raz zna go na pamięć
  • Odpowiedz
@ninja5001: Chłop przeszedł 2NK miliony dziesiątek tysięcy razy, ale nie ma zbyt dużej wiedzy o grze i musi co chwilę "maćków z czatu" prosić o porady np. gdzie naładować oko xD
  • Odpowiedz
@qvvertyy: ja tak w gothica gram, bo to 25 letnia gra którą na pamięć znam. A zwłaszcza moda returning rebalance, który wydłuża grę 2-3x więc taka przyspieszajka czasu i autoloot serio pomaga i sprawia, że da się z tego czerpać przyjemność.

Vob locatora i item map nie lubię i tego nie instaluję. Wolę sam poeksplorować i sobie itemki odkryć. Jedyne co mam to quick loota żeby nie oglądać animacji tyle
  • Odpowiedz
@qvvertyy: kiszak to masochista i gra w DS'y, ale przeszkadza mu jak postać "ślizgnie się" po kamieniach schodząc, ten typ widzi same bolączki remake, nie mówię że to co dostaliśmy do tej pory jest idealne, ale też bez przesady, ostatni materiał jego mnie rozwala, gameplay z obozu na bagnie i już totalnie nie miał się do czego przyczepić to lampiony rozwieszone nad głową mu przeszkadzały XDD
Już nie mówiąc o
  • Odpowiedz