Aktywne Wpisy

aa-aa +12
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![100 pogryzień dziennie. Cena ludzkiej nieodpowiedzialności. [DOKUMENT]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/21dfd94dee7249986d62059a650cf2b4d96aafa36b4b32f201519873b9ee43ce,q80.jpg)

Powiem wam, że chyba straciłem nadzieję na jakąkolwiek sensowną relację. Mam parę za sobą, ale przestałem liczyć, że udany związek i zakochanie może rzeczywiście iść w parze. Jak się zakocham to są to absolutnie nieświadome czego chcą laski, które nawet jak się zdecydują na związek, to kończy się fiaskiem, bo ja się fiksuje jak debil, a one są ze mną dla samego bycia. Z kolei jak trafię na rzeczywiście sensowną laskę, wife material, to ja jestem problemem, nie czuję tego nieważne jakbym chciał i jak zajebista była dziewczyna, ja wtedy ranię a nie chcę tego robić. Nie wiem czy to kwestia wychowania, społeczeństwa, oczekiwań. Zajebiście chce się zakochać, być w szczęśliwym związku i całą tą z-----ą normicką otoczkę, ale boję się, że albo już będę zawsze zakochany w zjrbuskach i tak sobie s-------e życie i tak albo będę samotnym dziadem #zwiazki #relacje #feels #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Czy bez fazy zakochania byłbyś skłonny nauczyć się kochać?
Poza tym zawsze musi być w związku faza zauroczenia by relacja się trochę rozwinęła, by po tej fazie zdecydować w sposób całkowicie świadomy że chcesz z daną osobą być na dłużej. Faza zauroczenia może być krótka
@Kitku_Karola: problem jest taki, że zdrowsze psychicznie sa zazwyczaj mniej atrakcyjne
W dzieciństwie byłeś odrzucony przez natkę, przez co teraz masz pozabezpieczny styl przywiązania i ciągnie cię z tego powodu do kobiet które cię nie chcą. Mozg podświadomie wyszukuje ludzi z którymi powtórzysz swoje traumy z dzieciństwa, które zagwarantowała ci twoja własna matka.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰