Aktywne Wpisy

Jakiego systemu operacyjnego używasz i czemu
- Windows 46.2% (116)
- MacOS 13.1% (33)
- Linux 27.1% (68)
- *BSD 0.4% (1)
- Własnego 2.8% (7)
- Android 2.8% (7)
- iOS 2.4% (6)
- Kalkulator 5.2% (13)

splinter96 +138
źródło: 1000030004
Pobierz

Jestem absolutnie zdruzgotany. Baba mnie zdradziła. Ogromny cios w serce, jeszcze się cały trzęsę. Chce mi się na zmianę płakać i krzyczeć ze złości. Najpierw mnie urabiala 3h przepraszając za wszystko, co wydarzyło się między nami. Przez 3h przyznawała, że jednak się myliła i to ja miałem rację i tylko mi dokładała stresu. Urabiala mnie żeby na koniec w---------ć b---ę pt. dwa miesiące temu zdradziłam cię. Rozumiecie jakie wyrachowanie i tupet? Zmiękczanie mnie 3h żeby później wsadzić sztylet w moje serce. Jestem załamany, bez nadziei. I to osoba, która przyjmuje innych ludzi na kozetkę i radzi im jak mają życ... Obrzydliwe, jak można w lustro patrzeć mając świadomość, co się zrobiło... Najwyraźniej nie mogła już wytrzymać ciśnienia i tak ją to gryzło, że postanowiła podzielić się tą nowiną. #zwiazki #zdrada
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Pozwól sobie na żałobę, pochlaj przez weekend a w poniedziałek udowodnij jej co straciła.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Pewnie niezłą miała radoche w duchu jak cierpiałeś. Typowe.
No cóż. Czasem cała wiedza z psychologii i psychoterapii służy niestety tylko temu, by świadomie lub połświadomie manipulować innymi. Niestety, dużo lasek zainteresowanych psychologią i twierdzących, że "interesują mnie emocje", w zasadzie tak naprawdę powinno mówić "interesują mnie MOJE emocje". Tzn. pod płaszczykiem kogoś świadomego ludzkich mechanizmów zachowania, niestety siedzi egocentryk - może nie stricte egoista, ale egocentryk. I nie mówię oczywiście o WSZYSTKICH, ale o istotnej części.
Przykro mi
1. Zostaw szlaufę.
2. Sam zacznij pousuwać wszystko co się rusza. Powiedz jej o tym i poinformuj, że to przez nie wasz związek się tak zmienił i może sobie teraz robić co chce.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Zerwij kontakt, poukładaj w glowie ze nic z tego nie będzie i zacznij żyć dalej.
Zdrada nie jest najgorszym co moze czlowieka w zyciu spotkać. Przeżycie całego zycia w związku z niewłaściwą osoba jest gorsze
@mirko_anonim: Psycholoszka. XD
ogolnie temat do zamkniecia, kazdy tydzien, dzien, godzina, minuta sekunda myslenia o niej to strata twojego czasu i problemy.
jestes wartosciowym czlowiekiem i nie zaslugiwala na ciebie, ona jeszcze o tym nie wie ale wkrotce to do niej dojdzie co i kogo stracila. i bedzie probowala wrocic.
co robic? zapomniec i nie myslec. i mowi to tobie
@mirko_anonim: no niestety zabawka do stabilizowania emocji i napędu się popsuła i teraz zamiast dawac pozytywne emocje to daje negatywne.
Na szczęście z powodu tego, że jestem brzydkiem, biednym, niskim i głupim polakiem nigdy mnie to nie spotka, bo mnie żadna nie chce.
Jakkolwiek to nieelegancko zabrzmi to ładnie ucina wszelkie uczucia, lub co by było gdyby. Oczywiście poboli jakiś czas, ale przestanie.