Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +248
Meta, właściciel Facebooka, Instagrama i WhatsAppa, zwalnia kolejne 8 tys. osób (10% pracowników). Pozostali mają już na swoich komputerach zainstalowane oprogramowanie śledzące każdy ich ruch w celu pozyskania danych do uczenia AI, które ich zastąpi.
Przychody Mety wzrosły w Q1 2026 o 33% rok do roku, nie łudźcie się więc, że to przez rzekomy odpływ użytkowników.
Wielu wciąż myśli, że z AI to będzie tak, jak było z zastąpieniem konia przez samochód.
Przychody Mety wzrosły w Q1 2026 o 33% rok do roku, nie łudźcie się więc, że to przez rzekomy odpływ użytkowników.
Wielu wciąż myśli, że z AI to będzie tak, jak było z zastąpieniem konia przez samochód.
źródło: 7cv9xoxyvj2h1_Original
Pobierz
arcxa +165

Jestem absolutnie zdruzgotany. Baba mnie zdradziła. Ogromny cios w serce, jeszcze się cały trzęsę. Chce mi się na zmianę płakać i krzyczeć ze złości. Najpierw mnie urabiala 3h przepraszając za wszystko, co wydarzyło się między nami. Przez 3h przyznawała, że jednak się myliła i to ja miałem rację i tylko mi dokładała stresu. Urabiala mnie żeby na koniec w---------ć b---ę pt. dwa miesiące temu zdradziłam cię. Rozumiecie jakie wyrachowanie i tupet? Zmiękczanie mnie 3h żeby później wsadzić sztylet w moje serce. Jestem załamany, bez nadziei. I to osoba, która przyjmuje innych ludzi na kozetkę i radzi im jak mają życ... Obrzydliwe, jak można w lustro patrzeć mając świadomość, co się zrobiło... Najwyraźniej nie mogła już wytrzymać ciśnienia i tak ją to gryzło, że postanowiła podzielić się tą nowiną. #zwiazki #zdrada
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Pozwól sobie na żałobę, pochlaj przez weekend a w poniedziałek udowodnij jej co straciła.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Pewnie niezłą miała radoche w duchu jak cierpiałeś. Typowe.
No cóż. Czasem cała wiedza z psychologii i psychoterapii służy niestety tylko temu, by świadomie lub połświadomie manipulować innymi. Niestety, dużo lasek zainteresowanych psychologią i twierdzących, że "interesują mnie emocje", w zasadzie tak naprawdę powinno mówić "interesują mnie MOJE emocje". Tzn. pod płaszczykiem kogoś świadomego ludzkich mechanizmów zachowania, niestety siedzi egocentryk - może nie stricte egoista, ale egocentryk. I nie mówię oczywiście o WSZYSTKICH, ale o istotnej części.
Przykro mi
1. Zostaw szlaufę.
2. Sam zacznij pousuwać wszystko co się rusza. Powiedz jej o tym i poinformuj, że to przez nie wasz związek się tak zmienił i może sobie teraz robić co chce.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Zerwij kontakt, poukładaj w glowie ze nic z tego nie będzie i zacznij żyć dalej.
Zdrada nie jest najgorszym co moze czlowieka w zyciu spotkać. Przeżycie całego zycia w związku z niewłaściwą osoba jest gorsze
@mirko_anonim: Psycholoszka. XD