Aktywne Wpisy
Eladraan +88
#ciaza Jesteśmy po badaniach prenatalnych. Wykazały wysokie prawdopodobieństwo chorób min. zespół Downa. Nie mogę się pozbierać po tym. Staraliśmy się o to dziecko ze 3 lata. Żona jest bardzo religijna, wierząca - najpierw, że dziecko to cud, teraz liczy na to, że dziecko będzie zdrowe. Ja nie mam takiego poglądu na to - co to za "cud" skoro będzie chore? "Masz tutaj upragnione dziecko, ale żeby nie było łatwo to

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: do-any-wine-devs-own-a-yacht-v0-rbvrqgqpg92h1
PobierzDaliście się złapać w tę samą propagandę, która jest najbardziej znana z haniebnej tutaj polityki. Ktoś wam stworzył wyimaginowanego wroga i krzyczycie na chmury, kreując i wpychając słowa tej drugiej stronie - postrzegając je jak prawdziwy
Cały Internet
Żarty na
@Hitmonlee: Tak się składa że wszelkie urządzenia IoT takie jak kioski zamówień w McDonaldsie czy kasy samoobsługowe śmigają na Windowsie. Sam wiem że np. takie kasy samoobsługowe Biedronki pracują na Windowsie 10 LTSC bo raz natrafiłem na moment gdy się taka rozkręcała i z ciekawości zajrzałem. To też błędne założenie że Linuks zdominował ten segment, bo jednak rozwiązania na Windowsie są tam łatwiejsze do wdrożenia.