Aktywne Wpisy

kepak +5
#olx #januszebiznesu
Wyczuwam tu jakiś wał, zetknął się ktoś z czymś takim?
PS. Nie to, że bym w to szedł, wole nie sprzedać niż zrobić jakąś krzywą akcje.
Wyczuwam tu jakiś wał, zetknął się ktoś z czymś takim?
PS. Nie to, że bym w to szedł, wole nie sprzedać niż zrobić jakąś krzywą akcje.
źródło: IMG_7676
Pobierz
Tortcebulowy +429
Niesamowite, że w takie Curacao wychodzi bez kompleksów na reprezentację Niemiec, a my w meczu towarzyskim spinamy się na drugi skład Nigerii i ledwo ugrywamy remis XD
#mecz
#mecz

Praca w wojsku po studiach IT.
Witam, jest tu ktoś kto poszedł do wojska po studiach IT? Jestem java developerem 8k w srednim miescie. 3 lata pracy i mgr inż. z informatyki. Nie są to najwyższe zarobki jak na to stanowisko jednak praca jest luźna i elastyczna. Nigdy nie interesowałem się informatyką, poszedłem w to tylko dla pieniędzy. Praca lekka i wygodna jednak nie satysfakcjonuje mnie wcale. Zawsze marzyłem o byciu żołnierzem/strażakiem. Ostatnio całkiem dobrze płacą w wojsku i zastanawiam się nad zmianą pracy jednak po tylu latach poświęconych na nauke szkoda zostać zwykłym szeregowym. Czy są tu osoby które przebranżowiły się z IT i mogą powiedzieć coś więcej? Jak wygląda możliwość ukończenia kursu oficerskiego i później pracy? Mimo że nie jestem fanatykiem informatyki to wydaje mi się że praca w wojskach obrony cyberprzestrzeni mogłaby być ciekawa w porównaniu do korporacyjnego pier$d0lenia.
#wojsko #wojskopolskie #programista15k #programowanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora
Na głowe chyba upadłeś :) Studiowałem na obu. Wojskowe uczelnie to ściema nad ściemami.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
cieszę się jedynie że do tej pory nigdy mnie nie