Aktywne Wpisy

Leżę se pod sklepem i ogarniam się po zakupach, jedząc lody i popijając coca cola , a jakiś typek ( wyglądał na hajkera) podszedł, i jak mnie zobaczył to uciekł, ja mu mówię “ jest dużo miejsca, jak chcesz to siadaj obok”. Ten tylko zniknął za rogiem . Ja se dalej leżę i staram garmina zsynchronizować , a ten nagle wraca i coś mi daje i odchodzi . zanim ogarnąłem co to
źródło: image_picker_5A6DE649-3221-4C86-A39D-A548CE4A0864-22598-000002F6B7453318
Pobierz
Vestor 0
Jeśli mielibyście ładowarkę pod blokiem to byście poszli w elektryka? Prawdopodobnie będę taką miał i zacząłem się zastanawiać nad elektrykiem, bo spalinówki denerwują mnie tym, że źle znoszą jazdę wokół komina.
Pierwsza myśl o elektryku to tesla, ale wielki minus, że nie ma czujników parkowania. Nie wiem jak to da radę w mieście.
#samochody
Pierwsza myśl o elektryku to tesla, ale wielki minus, że nie ma czujników parkowania. Nie wiem jak to da radę w mieście.
#samochody

Praca w wojsku po studiach IT.
Witam, jest tu ktoś kto poszedł do wojska po studiach IT? Jestem java developerem 8k w srednim miescie. 3 lata pracy i mgr inż. z informatyki. Nie są to najwyższe zarobki jak na to stanowisko jednak praca jest luźna i elastyczna. Nigdy nie interesowałem się informatyką, poszedłem w to tylko dla pieniędzy. Praca lekka i wygodna jednak nie satysfakcjonuje mnie wcale. Zawsze marzyłem o byciu żołnierzem/strażakiem. Ostatnio całkiem dobrze płacą w wojsku i zastanawiam się nad zmianą pracy jednak po tylu latach poświęconych na nauke szkoda zostać zwykłym szeregowym. Czy są tu osoby które przebranżowiły się z IT i mogą powiedzieć coś więcej? Jak wygląda możliwość ukończenia kursu oficerskiego i później pracy? Mimo że nie jestem fanatykiem informatyki to wydaje mi się że praca w wojskach obrony cyberprzestrzeni mogłaby być ciekawa w porównaniu do korporacyjnego pier$d0lenia.
#wojsko #wojskopolskie #programista15k #programowanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora