Aktywne Wpisy

rales +294
#ralesnatinderze
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach

sosiwoczostkowe +11

Prace nad rpgem w starym stylu trwają. Mam już 4 zadania fabularne, jedno poboczne i 1/3 map.
To prawda - wygląda średnio, ale daje z siebie jedynie 30%
#gry #gamedev #rpg #tworczoscwlasna #pixelart #walaszek #kapitanbomba #programowanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: odważne stwierdzenie
źródło: image
Pobierzźródło: IMG_8208
Pobierzźródło: comment_1663186549JsvqMKGjobEoAJ6l28XwW8,w400
Pobierz@Kremufka2137: no pewnie, że jest. Dziabniętego wystarczy włożyć do wanny z ciepłą wodą. Ciało ogrzane do 40 stopni zmienia się ponownie w człowieka… ale ja wolę bardziej widowiskowe metody!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@jonasz787: @MrPluszak: ale wiecie, że takich tekstów tam nie będzie, a ten głos to jest mój głos który wtrąciłem w czasie nagrywania filmu? :D
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
źródło: Schowek_05-12-2026_01
Pobierz