Wpis z mikrobloga

✨️ Silodosin Aurovitas i nietypowe skutki uboczne
dostalem ostatnio silodosin aurovitas na problemy z kamicą nerkową (na etap "rodzenia"). no i sie okazalo ze ma dość nietypowy skutek uboczny - powoduje brak wytrysku (tzn. jest ale wsteczny bo miesnie są rozluznione i sie cofa wszystko do pęcherza). powiem szczerze ze moj kontakt fizyczny z żoną odżył kapitalnie. oboje nie lubimy tego "bałaganu" a tutaj problem nagle zniknął i jest super :)

innych skutków ubocznych nie zauważyłem (jakieś zawroty głowy czy coś). z tego co czytałem dla osoby która nie ma problemów z sercem a wyniki badań są w porządku nie ma przeciwskazań do stosowania tego leku.

da sie jakoś uzyskać recepte na coś takiego? iść normalnie do lekarza i coś pozmyślać czy powiedzieć prawdę? obawiam sie ze mnie wyśmieje i nie wypisze recepty :P

szczegolnie ze nie musze tego brać cały czas. wystarczy kilka godzin wcześniej i cyk spokój po godzinie na kilkanaście następnych

#s--s #zwiazki #medycyna #leki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: lol, przecież satysfakcja że spustu na c---i czy jakiekolwiek inne preferowane miejsce to połowa satysfakcji. Ja właśnie na sam koniec lubię popatrzeć na bałagan który narobiłem, rozmazany makijaż i takie tam.
Poza tym sam koncept "cofania się do pęcherza" wydaje mi się nieco naciągany, na pewno to tak działa? I nie powoduje żadnego dyskomfortu, o----m jest taki "jak zwykle"? Ciężko mi coś w to uwierzyć tbh
  • Odpowiedz