Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Qurvinox +252
Dzisiaj o 5 obudził mnie smród dymu z papierosów. Sąsiad wyszedł sobie na balkon na dymka hehe
Lubisz dym? Pal sobie w domu, a nie smrodzisz wszystkim dookoła
Lubisz dym? Pal sobie w domu, a nie smrodzisz wszystkim dookoła

Od pewnego czasu nic mi się nie udaje, mam wrażenie że całe moje otoczenie nie chce abym był szczęśliwy. Robota w kołchozie jako młody operator co prawda całkiem nie najgorsze zarobki, ale wiem że mnie pracodawca ostro łupie na wypłacie względem innych pracowników, perspektywy na inną robotę może i są ale pewnie nigdzie tyle nie dostanę. W związki jakoś mi się nie chce bo mam trochę nie ogarnięte życie, pod kątem mieszkaniowym choć mam ochotę się odezwać do pewnej dziewczyny którą kiedyś poznałem ale odpuściłem (cały czas mam wrażenie że jak się teraz nie odezwę to już ta okazja się nie powtórzy). Ostatnio mam ochotę wyjechać gdzieś w nieznane i nie mówić nikomu z rodziny, każdy ma pomysł jak ułożyć mi życie xDDD choć sami mają c--j0w5 albo średnie. Znajomi odpadli nikt się nie odzywa. Nie czuję nawet ochoty żeby wyjść na rower choć to jest moja ostatnia i jedyna ostoja jeśli chodzi o relaks i zdrowie. Czuję się bezwartościowy. Przepraszam, że bez ładu i składu ale po prostu chciałem się wyżalić. #zalesie #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: o to ja, już namiot kupiłem, czekam tylko aż elektrownia prąd odłączy.