Wpis z mikrobloga

@samael4018: ja widzę to inaczej. Przed startem każdego sezonu na reddicie, forum wychodzą jakieś szczury które stękają że gra jest za szybka i chcą meaningful combat. Potem zaczyna się sezon i magicznie juz ich nie ma. Było tak przy 0.2, 0.3 i obserwuję teraz. To jest dopiero ciekawe ze ludzie nie chcą zaakceptować tego że są multimirror buildy które czyszczą ekran na klik i jak chcą to mogą lecieć całą
  • Odpowiedz
@szmichal: Największym problemem PoE2 jest istnienie turbo op buildów. W 0.3 Grałem sobie fajnie melee i co? LA robił to samo co ja tylko 1000 razy szybciej, przez co zarabiał 1000 razy lepiej, a przez to że ludzie tak grali, to ceny itemów idą w górę. Więc granie fajnym, ale nieefektywnym buildem jest karane.

INB4 - Idź na SSF. Nie mam fetyszu masochizmu, nie zamierzam się samobiczować.
  • Odpowiedz
@marv0oo: no oczywiście że tak. Dziwne jest to że w jednej grze masz buildy jak LA i wolnego niedźwiadka xd a w ogóle jak wyfarmisz HH w pierwszy/drugi dzień to w zasadzie ownujesz ekonomię bo z miejsca jestes w stanie robić najtrudniejszy kontent czymkolwiek. Dlatego ja przestałem sie łudzić, chce grać ekonomię wiec zacznę czymś co wiem że będzie działać day one. W 0.4 zaczynałem LA bo było wiadomo ze
  • Odpowiedz
@marv0oo: w ogóle headhunter to problem sam w sobie - zaden inny item w grze nie potraja ci dmg i daje eHP. Nie ma alternatyw i trzeba robić buildy pod HH właśnie bo nic sie mu nie równa w grze
  • Odpowiedz