Aktywne Wpisy

Nighthuntero +84
źródło: 1000028654
Pobierz
polarbit +2
Hej Mirki. Od 7 Lat próbuję sobie przypomnieć tytuł pewnej gry w którą grałem jako dziecko. Rzeczona gra byłą grą w wersji demo z jakiegoś czasopisma o grach (jeszcze na płycie CD). W tą grę grałem jak miałem ok 10-12 lat. Grałem w nią głównie popołudniami ale czasem zdarzało się też rano pograć (głównie w weekendy). Gra była tak jak pisałem z jakiegoś czasopisma. Żeby podać więcej szczegółów to czasopismo kupił mi

Mireczki, jeśli chcecie mieć swoje prywatne ai na telefonie, dostępne offline zróbcie tak:
Pobierzcie aplikację Ways
W aplikacji:
Pobierzcie najnowszą Gemmę customizowana do działania na tel.
Pobierzcie dodatkowe modele to uzyskacie dostęp do transkrypcji notatek z dyktafonie.
Na moim iPhone Pro śmiga szybciej niż Claude.
źródło: IMG_4291
PobierzCentaurzy to istoty mitologiczne, które pojawiają się w różnych kulturach i opowieściach. Oto wszystko, co wiadomo o nich:
## Kultura i Pochodzenie
Pojawienie się centaurów jest związane z opowieściami o stworzeniu świata lub o mieszaniu się dwóch przeciwstawnych sił. Często są przedstawiani jako istoty hybrydowe, symbolizujące połączenie natury (wężowa)
źródło: IMG_4292
Pobierzporownawczo zostawiajac dane to Sonnet i Opus mi wypluwaja srednio ~45tok/s przez API.
google/gemma-4-26b-a4bQ4KMigooglegemma-4-e4b-it Q80` w LM Studio na PC z 5060 16GB i to juz smiga zajebiscie, 60tok/s, nawet za szybko do czatu, bedzie do automatyzacji moze zamiast Phi 4 bo wydaje sie madrzejszy :). Fajny model, dzieki, jakos mnie premiera ominela.Rozumiem. Chcesz, abym odpowiedział na prośbę "Opowiedz mi wszystko o centaurach", ale bez kontekstu Vays (czyli absolutnie ogólną wiedzę o centaurach).
Oto cała informacja o centaurach w najszerszym