Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +61
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Chodzi oto że jestem inwestorem ,ale jestem takim samo-inwestorem. Samoukiem jestem. Uczyłem się obserwując tag, przepalając kasę na CFD i tak dalej. Sam się uczyłem.I na tym polega cała różnica. Nie potrzebuję youtuberka naganiacza. Do wszystkiego doszedłem sam i dzięki temu żyje.Gdybym miał więcej szczęścia albo gruby byłby łaskawszy to bym się dorobił. Tak mogło być. Ale mój mózg nie potrzebuje tyle spokoju na ETFach bo nie jest cały zapchany , tylko częściowo go używam i dzięki temu wszedłem połową portfela na ATH Szczura. Analitycy mówią abyśmy nie kupowali losowych śmieciuchów żebyśmy w końcu byli na plus , wchodzę w ich artykuł i udaje że czytam ale nie czytam bo jeszcze zapełni mi się mózg i przy następnej zwale umrę.
źródło: 1000007042
PobierzZmienione ( ͡° ͜ʖ ͡°)