Aktywne Wpisy

RicoElectrico +216
K r a f t o w a mąka xDd
#niewiemjaktootagowac
#niewiemjaktootagowac
źródło: 1000077648
Pobierz
OrzechowyDzem +145
Siemanko. #chwalesie regałem na książki lub jak kto woli biblioteczką - prawie 3m dębowego mebla na przechowywanie książek. Całość klejona, żadnych oczywiście wkrętów, gwoździ etc. Wnosiliśmy to na 1p w pięciu a i tak sufit trochę ucierpiał :D luzu do sufitu jest dosłownie kilka mm, więc najtrudniejsze we wnoszeniu było ustawienie regału poziomo w celu dosunięcia do ściany.
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
źródło: obraz
Pobierz

@DalaCiLama: no czyli unreal engine ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dzwoni_kuzyn: najsłabsze chyba jest to, że nie da się lurować potworów do NPC, a przecież to byłą jedna z fajniejszych rzeczy w gothicu
@tarkaz: cooooo, jak dla mnie to jedna z tych rzeczy które definiują gothica (tuż obok wskakiwania na skałę i łojenie z łuku do grupy przeciwników). Bez tego wszystkie gry RPG śmierdzą mi drętwym MMO gdzie to nie wolno naginać zasad bo jeszcze gracz coś zepsuje.
@Ilirian: dokładnie tak, ale na playtestach potwory ignorowały npc, teraz pozostaje pytanie czy tak będzie w wersji na premiere czy jednak to naprawią... dodanie wyboru trybu trudnosci też strasznie uderza w gameplay, ludzie będą grać na easy i nigdy nie dowiedzą się co to znaczyło być na 1 lvl w gothicu i jak się rosło w siłę z czasem